- 19 Eylül 2025
- 330
- 297
- 18
- 28
Her gün test yapıyım atıyımda görün ahshxhshxsen bizi durumlardan haberdar et biz sana guzel haberleri yazariz tek tek fkfjfkfk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün test yapıyım atıyımda görün ahshxhshxsen bizi durumlardan haberdar et biz sana guzel haberleri yazariz tek tek fkfjfkfk
Doktor tedaviye geçirmedi evet önce zayıfla sonra gel bakalım duruma dedi. Ama reçetesiz satıldığı için aldım ben denedim hem de kontrolsüzAa den kullanmış mıydın ben seni hiç tedaviyr başlamadı sanıyorum
insallahhh bakalimmmmŞu haftayı bi regl olmadan atlatsaydık![]()
ay hahahahah papatyamm getirmese mi acaba onlari fjfjfjdkdo gerci sen o gelmezse awox stoklarsin bfndjdjdjdixxodHer gün test yapıyım atıyımda görün ahshxhshx
yaa zeynosum neden oyle kullandin kiiDoktor tedaviye geçirmedi evet önce zayıfla sonra gel bakalım duruma dedi. Ama reçetesiz satıldığı için aldım ben denedim hem de kontrolsüz
Gerçi burda çok insan gördüm doktor klomen veya femara vermiş takip yok klasik bunu 5 gün kullan adet olursan gel bakarız veya hamile kalırsanda yine gelirsin kafası o yüzden kullanırken korkmadım hiç açıkçası
Hatta işte ovülasyonla takip ederek baktım ve koyulaştığını gördüm. Uzun süre belki şansa yumurtlama görürüm diye bakıyordum koyulaşma görmüyordum bunu kullandıktan sonra gördümDoktor tedaviye geçirmedi evet önce zayıfla sonra gel bakalım duruma dedi. Ama reçetesiz satıldığı için aldım ben denedim hem de kontrolsüz
Gerçi burda çok insan gördüm doktor klomen veya femara vermiş takip yok klasik bunu 5 gün kullan adet olursan gel bakarız veya hamile kalırsanda yine gelirsin kafası o yüzden kullanırken korkmadım hiç açıkçası
canim peki senin naska doktora gitme imkanin yok mu
Kız sende ki nasıl cesaret ya hormon dengeni bozsa ya bisey olsa belki senin sorunun yumurta çatlamaması değil başla bişey seni anlayacak bir doktor bulDoktor tedaviye geçirmedi evet önce zayıfla sonra gel bakalım duruma dedi. Ama reçetesiz satıldığı için aldım ben denedim hem de kontrolsüz
Kız ben gittim bayağı ama dediğim gibi önce kilo ver diyorlar ama ben o işi beceremedimcanim peki senin naska doktora gitme imkanin yok mu
Ve zeynos sanırım problem çıkartacak bir ilaç ben regl olursam bir kaç gün hava değişimi olsun diye tatile gitmek istemiştim doktoruma söyledim bugün yazınca olmaz femara benim kontrolümde olacak tatile gideceksen tedaviyi ocaga erteleyelim dedi
Aşko ben yumurtlama olmadığına emindim bu arada çünkü bir ara hiç adet olmuyordum sonra az adet olmaya başladım bu da zaten yumurtanın çatlamadığını ve progestronun salgılanmadığını gösteriyor yani yetersiz kalıyor çatlamıyordu yumurtaKız sende ki nasıl cesaret ya hormon dengeni bozsa ya bisey olsa belki senin sorunun yumurta çatlamaması değil başla bişey seni anlayacak bir doktor bul
Ay iyi yapmışsın bişey olmaz faydası olur belki. Hem sanki bana doktorlar ne yapıyor 3.gün kullanmaya başla 5 gün kullan sonrasında gel bakalım yumurtalara hmm şu kadar milim olmuş. Çatlatma iğnesine gerek yok dedikleri var gerek var dedikleri var... Ovulasyon testiyle zaten ciddi sıkıntı yoksa görüyorsun onları. Ne oldu ismi doktor kontrolünde kullanmak. Ben de yumurta kalitesi artsın diye letu kullandığım oldu. Pik de gördüm çatlama da. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ne zaman doktor şart, pcos varsa, kist varsa, başka türden sıkıntı varsa. Yoksa çok da mühim bişi değil...Hatta işte ovülasyonla takip ederek baktım ve koyulaştığını gördüm. Uzun süre belki şansa yumurtlama görürüm diye bakıyordum koyulaşma görmüyordum bunu kullandıktan sonra gördüm
kiz Allah korusun bi hormonunu biseyini bozarsa napicanKız ben gittim bayağı ama dediğim gibi önce kilo ver diyorlar ama ben o işi beceremedimbeceremediğim içinde aynı doktora gidemedim farklı doktora gittim çünkü Dicek ki ben sana zayıfla gel dedim zayıflamamışsın . O yüzden farklı doktorda aynı şeyi söyledi yani nereye gidersen git pcosun laneti bu kilo önce onu düzelt diyorlar.
E femara kullanırken gitsem Afedersin ağzıma sıçarlar doktor kontrolsüz nasıl kullanırsın diye. O yüzden bende ev yöntemi kullanmak durumunda kaldım. Anlayacağın kendimi yine kendim kurtarıcam djdjsjsjsjsjsjs
Kontrol edilmesi gerekiyor çünkü bakalım yumurta büyüdü mü naptı kaç mm oldu ne aşamada falan olması gereken bu zaten. Ama bazı doktorlar da bakmıyor kullan gel diyorVe zeynos sanırım problem çıkartacak bir ilaç ben regl olursam bir kaç gün hava değişimi olsun diye tatile gitmek istemiştim doktoruma söyledim bugün yazınca olmaz femara benim kontrolümde olacak tatile gideceksen tedaviyi ocaga erteleyelim dedi
Pcos var bende ama yine aynı şey geçerli bence o kadar abartılı sıkıntılı bir şey olsa bazı doktorlar başından savmazdı diye düşündüğümden yaptım bende birde yumurtalarımın dirençli olduğunu düşünüyorum kilodan dolayı ekstra dirençlilerAy iyi yapmışsın bişey olmaz faydası olur belki. Hem sanki bana doktorlar ne yapıyor 3.gün kullanmaya başla 5 gün kullan sonrasında gel bakalım yumurtalara hmm şu kadar milim olmuş. Çatlatma iğnesine gerek yok dedikleri var gerek var dedikleri var... Ovulasyon testiyle zaten ciddi sıkıntı yoksa görüyorsun onları. Ne oldu ismi doktor kontrolünde kullanmak. Ben de yumurta kalitesi artsın diye letu kullandığım oldu. Pik de gördüm çatlama da. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ne zaman doktor şart, pcos varsa, kist varsa, başka türden sıkıntı varsa. Yoksa çok da mühim bişi değil...
Eğer ovulasyonda çatlama görüyorsan dediğin gibi canım ama sürekli pik görüp çatlama görmüyorsan o zaman kiste dönüşüyor demektir ve ilacı kullanırken de çatlatma iğnesi gerekiyor demektir.Pcos var bende ama yine aynı şey geçerli bence o kadar abartılı sıkıntılı bir şey olsa bazı doktorlar başından savmazdı diye düşündüğümden yaptım bende birde yumurtalarımın dirençli olduğunu düşünüyorum kilodan dolayı ekstra dirençliler
Evet hayatım onun da bilincindeyim ama kendi kendime de çatlama iğnesi vıracak kadar da gelişmedim henüz o kadar cesaretim yok ahahahahahahEğer ovulasyonda çatlama görüyorsan dediğin gibi canım ama sürekli pik görüp çatlama görmüyorsan o zaman kiste dönüşüyor demektir ve ilacı kullanırken de çatlatma iğnesi gerekiyor demektir.
Sabah 1 akşam 1 mi kullandın geçen ay yoksa 2 şer 2 şer mi?Evet hayatım onun da bilincindeyim ama kendi kendime de çatlama iğnesi vıracak kadar da gelişmedim henüz o kadar cesaretim yok ahahahahahah
Geçen ay koyulaşma gördğm ama met bir silinme görmedim biraz koyı seyretti oradan anladım zaten bu lanet olasıca çatlamadı diye dozun fazla geldiğini düşündüm kist yaptığını düşündüm kendimce zaten yoğun adet gördüm ordan da biraz çıkarımda bulundum. Bu ay dozu azalttım pik ve çatlama gördüm ama tutar mı tuttu mu gerisi artık Allah Kerim![]()
Sabah 1 akşam 1 kullandım. Öyle ikişer tane içmedim ya fazla tepki verdi gibi hissettim ondan dolayı bu ay iki gün günde iki kere içtim 3 gün günde bir kere içtimSabah 1 akşam 1 mi kullandın geçen ay yoksa 2 şer 2 şer mi?