• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya kızlar bir şey dicem biz bu grup doğurasıya böyle devam edecek gibiyiz bir telegram grubu kurup toplansak ya
Sakın sakın herkes banlanır sonsuza kadar. Daha önce başımıza geldi arkadaşlar kişisel bilgilerini paylaşıp grup kurdular bir daha siteye giremiyorlar

hosgeldin canim bende de durumlar ayni.kasik agrilarim azaldi sadece namaz kilarken sol kasigimda batma oluyor egilip kalkarken ve orada bi doluluk cekilme hissi falan var 2 gundur goguslerim ozelleikle aksamlari cok agriyor hassas ve şişler ara ara belim ve karnim agriyor adet olacagim gibi hissediyorum bakalim gebelik mi adet mi
Hoşbulduk İnşallah bebektir o müjdeli haberi alırsın az kaldı cuma günü ikimizde öğrenmiş oluruz inşallah

Belirtilerin var mı bacım
4 gundur gecmeyen gogus agrisi yanmasi gibi degisik dokundurmuyolar kendilerine. Ara ara igne batmasi gibi kasik agrisi geceleri daha cok. Yorgunluk halsizlik bunlar var suanda ama gebelik mi yumurtlamadan sonra artan progesteron hormonu belirtilerimi adet oncesimi bilmiyorum. Ama gogus agrim hic bu kadar önceden baslamamisti ona eminim

4 gundur gecmeyen gogus agrisi yanmasi gibi degisik dokundurmuyolar kendilerine. Ara ara igne batmasi gibi kasik agrisi geceleri daha cok. Yorgunluk halsizlik bunlar var suanda ama gebelik mi yumurtlamadan sonra artan progesteron hormonu belirtilerimi adet oncesimi bilmiyorum. Ama gogus agrim hic bu kadar önceden baslamamisti ona eminim
Yumurtlama ve catlama gunleri benimde uykulu ve yorgundum progesteron dan sanırım. Ay inşaallah hamilesindir testi yarın mı yapcan

Back
X