Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bılmıyorum canım ya dıger aylar daha cok agrı sızı belırtı okurdu bu ay klomen kullandım hıcde belırtım yok yumurttlama gunumde agrım acım oldu sadece senle aynı gun regl olmustuk sadece yunurtlamamız farklı tarıh ben senden sonrayımacikcasi bende hissetmiyorum ama hic belli olmuyor iste bu isler
yani ben duymadim canim ama doktor goruyorsa vardir insallahAdetime 3 gün varken vajnal Muhanede kese görüyorum dedi doktor benim gördüğüm keseyse dedi kanda çıkar dedi yarın cikicak sonucum bile bişe hiç duydunuzmu
Aslında zor bısey kese betalar cok yuksek sevıyedeken gozukuyo dıyolr cunkuAdetime 3 gün varken vajnal Muhanede kese görüyorum dedi doktor benim gördüğüm keseyse dedi kanda çıkar dedi yarın cikicak sonucum bile bişe hiç duydunuzmu
normalde benimde 24 gibi olmasi gerekiyordu da iste akinti takibiyle 21 en net gundu o yuzden batı one cektim 2 gunBılmıyorum canım ya dıger aylar daha cok agrı sızı belırtı okurdu bu ay klomen kullandım hıcde belırtım yok yumurttlama gunumde agrım acım oldu sadece senle aynı gun regl olmustuk sadece yunurtlamamız farklı tarıh ben senden sonrayım
Doktora gore benımkıse gec oldu ama benım dogume göre 28 ı tam gunuydu genelde 17 18 gunlerde oluyo sankı benım 2 aydırnormalde benimde 24 gibi olmasi gerekiyordu da iste akinti takibiyle 21 en net gundu o yuzden batı one cektim 2 gun
iste bu belirsizliklwr de kotu yoruyoe insani maalesefDoktora gore benımkıse gec oldu ama benım dogume göre 28 ı tam gunuydu genelde 17 18 gunlerde oluyo sankı benım 2 aydır
Hıc bılmezdm bu surecler boke zor olacakiste bu belirsizliklwr de kotu yoruyoe insani maalesef
bende boyle olacagi hic aklima gelmezdi ama oluyormuş maalesef... nasip diyelim artik sabah görüşürüzHıc bılmezdm bu surecler boke zor olacak
Bende anlamadım gördüğüm keseyse ama görüyorum dedi acaba diğer aydan geç dollenmem mi oldu nbilimAslında zor bısey kese betalar cok yuksek sevıyedeken gozukuyo dıyolr cunku
Hıcbıse dıyemeyıznsonucun cıksın bakalım test yap evde varsa cıkar kese olacak kadar varsa kıpkırmızı cıkarBende anlamadım gördüğüm keseyse ama görüyorum dedi acaba diğer aydan geç dollenmem mi oldu nbilim
Günaydın hayırlı sabahlar şekerimmGünaydın kızlarrrr
Kuzu hıc ıyı degılım esım 3. Evre sonundan 4. Evreye girmiş ekstra ilaç ekledıler bu ayda gıdecez tekrar 15 gün sonra inşallah bu sefer ilerlememiştir
Keşke ilk erken gebelik testini deneseydin varsa küçük betayı algılardı kaset testler daha yüksek beta algıloyorGünaydın kızlar ben bugün kaset test yaptım negatif çıktı. Demek ki bende bir şey yok. Yarında adet olmazsam erken gebelik testi denicem birde.
Günaydın kızlar ben elendim bu ayadet olmadım ama hâlâ