Hayırlısı olsun adet günün bugün müydüGünaydın kızlar ben elendim bu ayadet olmadım ama hâlâ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun adet günün bugün müydüGünaydın kızlar ben elendim bu ayadet olmadım ama hâlâ
Günaydın aşkolar![]()
Bugün dpo7 benimde ve yine test yaptım sabah tabii negatifti. Sözde cuma günü ilk testi yapacaktım ama yarın da pozitif çıkacak gibi hiç durmuyor![]()
Kız yap bir tane testt yaaagünaydın zeyno Dop 10 dan merhaba kdfjgşfdltest falanda yapmıcam valla zaten bende hiç hissetmiyorum
![]()
Yok ya sonra zaten dop cok erkendi yk bilmem ne kendimi daha strese sokuyorum bekliyim işte boyle rahatım regli 3 4 gun gecınce yaparım varsa var yoksa yokturKız yap bir tane testt yaaa
Valla bende hissetmiyorum hiçbir belirti yokk
Ne zaman senin batYok ya sonra zaten dop cok erkendi yk bilmem ne kendimi daha strese sokuyorum bekliyim işte boyle rahatım regli 3 4 gun gecınce yaparım varsa var yoksa yoktur![]()
Evet canımHayırlısı olsun adet günün bugün müydü
Aynen öyle hayırlısı artık çalışmalara devamgünaydın canım benim hayırlı zamanda gelsin inşallah pes etmek yok![]()
ya nedense bugun benimde kendimden umudum kesildi. gögüs agrım azaldı bugun sanırım yumurtlamadan sonra artan progesteron hormonu yüzünden agrıdı şimdide düşüşe geçti agrıda azaldı gibi :/ buda gebelik ihtimalini azaltıyor sanırımmm.. Umarım senin güzel haberlerini alırız bugün canım benimyaa evetttinsallah guzel haberini alirim canim
bi tek benim kendimden umudum yok jfjdjdj
Ne zaman senin bat![]()
bende 10-12 arası bat. bakalım ne çıkacak bahtımızıa6 ile 8 aralık arası canım. dop 10dayım suan.
evet ya az kalınca da ana geldi vakit oluyorsunbende 10-12 arası bat. bakalım ne çıkacak bahtımızıa![]()
ben yarın yapacaktım test ama cumartesi yapıcam bari dpo9 olsun dedim çok erken bakıp moralimi bozuyorum dicem ama 9 da yine erken ne bileyim napcağımı şaşırdımmmevet ya az kalınca da ana geldi vakit oluyorsun![]()
ben yarın yapacaktım test ama cumartesi yapıcam bari dpo9 olsun dedim çok erken bakıp moralimi bozuyorum dicem ama 9 da yine erken ne bileyim napcağımı şaşırdımmm
o zamana kadar regl olurum diye aklım çıkıyor hahahaherken ya dop 12 de yap yacaksan burda dop 14 de negatıf gorup dop 16da pozitif olan biri vardı.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını verir inşallahKuzu hıc ıyı degılım esım 3. Evre sonundan 4. Evreye girmiş ekstra ilaç ekledıler bu ayda gıdecez tekrar 15 gün sonra inşallah bu sefer ilerlememiştir![]()