• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

oyy allah kolaylık versin bacım ama hiçbir problemi olmayan çiftlerde bile hemen olmayabiliyor dert etme olur :) düşün ilk aylarda gebe kalma olasılığı %10-15 bu oran tabii aylar geçtikçe artarak devam ediyor o yüzden erken pes etmemeni öneririmmm
Pes etmek yok canım yola devam :emir_bebek: o bebiş doğacak asjsdf

Doğru diyosun normalde de böyle sakin sabırlı bir yapım vardır bu konuda böyle davranacağım hiç aklıma gelmezdi 😂😂 takmamaya çalışcam seni dinliycemm
gercekten gerek yok bak ben daha test yapmadan bi sonraki aya kafami hazirlamistim o yuzden sonuc gelince uzulmedim bile nfjdjdjdk

gercekten gerek yok bak ben daha test yapmadan bi sonraki aya kafami hazirlamistim o yuzden sonuc gelince uzulmedim bile nfjdjdjdk
Ne güzel ya böyle olanlara imreniyorum cidden hele benim ilk regl olduğum gün suratım sirke satar asjd sonra kocam nasihat vermeye başlar konuşur o zaman biraz rahatlıyorum 😂

Ne güzel ya böyle olanlara imreniyorum cidden hele benim ilk regl olduğum gün suratım sirke satar asjd sonra kocam nasihat vermeye başlar konuşur o zaman biraz rahatlıyorum 😂
ilk aylar bende oyleydim canim maalesef fjfjfjf ama suan artik baska carem olmadigini elimden birsey gelmediginin farkindayim

Benim de eşimin doğumgünü yedi Aralık o gün test yapmayı düşünüyorum testlerim gelirse o zamana kadar tabi :) sanki şuan bile hamile gibi hissediyorum ben bu psikoloji değişik bir şey gerçekten oysa dpo 4 daha sanki erken yumurtladım ve oldu gibi geliyor

Bir cogunuzla satım batım ovulasyon gunlerim bile ayniyken nasil bu kadar farkli belirtiler olabilir aklim almiyor ya. Bat bugun. Sifir göğüs hassasiyeti su ana kadar, normalde catlama oldugunu gogus hassasiyetimden anlardim ben. Kasik agrisi var sadece tipik pms belirtim. dun aksam eve gidince test yaptim negatif ama 3 litreye yakin su ictim acaba ondan mi diyorum negatif 🤭. kasik batmalarim var regl diyorum, kremsi akintim da prgesteron yuksek diyorum ama ama memelerde bir sey yok nerede bu progesteron diyorum 😀 lisede biyolojiye bu kadar kafa yorsaydim doktordum su an.

Benim de eşimin doğumgünü yedi Aralık o gün test yapmayı düşünüyorum testlerim gelirse o zamana kadar tabi :) sanki şuan bile hamile gibi hissediyorum ben bu psikoloji değişik bir şey gerçekten oysa dpo 4 daha sanki erken yumurtladım ve oldu gibi geliyor
insallah olmusturrr

Hayırlısı bekle sen bekle
D dodo1234 bencede gün geçmeden yapılan testler doğru çıkmama olasılığı yüksek. Benim kızımda da öyle olmuştu 1 gün öncesinden kaset test negatif çıkmıştı 1 gün gecikmeyle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı o gün kanda bthc 173 çıkmıştı. Yerleşme tamamlanınca bir anda yükseliyor Buda adet günü veya 1 gün sonrasını buluyor. İnşallah düşündüğüm gibidir umut fakirin ekmeği misali:)

D dodo1234 bencede gün geçmeden yapılan testler doğru çıkmama olasılığı yüksek. Benim kızımda da öyle olmuştu 1 gün öncesinden kaset test negatif çıkmıştı 1 gün gecikmeyle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı o gün kanda bthc 173 çıkmıştı. Yerleşme tamamlanınca bir anda yükseliyor Buda adet günü veya 1 gün sonrasını buluyor. İnşallah düşündüğüm gibidir umut fakirin ekmeği misali:)
insallah canim nasip artik oldu oldu olmadi bir sonraki donguye insallah💖

Back
X