- 9 Nisan 2025
- 262
- 82
- 13
- 23
Hayırlısı artık canımuzulme benimde negatif...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı artık canımuzulme benimde negatif...
Pes etmek yok canım yola devamoyy allah kolaylık versin bacım ama hiçbir problemi olmayan çiftlerde bile hemen olmayabiliyor dert etme olur :) düşün ilk aylarda gebe kalma olasılığı %10-15 bu oran tabii aylar geçtikçe artarak devam ediyor o yüzden erken pes etmemeni öneririmmm
gercekten gerek yok bak ben daha test yapmadan bi sonraki aya kafami hazirlamistim o yuzden sonuc gelince uzulmedim bile nfjdjdjdkDoğru diyosun normalde de böyle sakin sabırlı bir yapım vardır bu konuda böyle davranacağım hiç aklıma gelmezditakmamaya çalışcam seni dinliycemm
Ne güzel ya böyle olanlara imreniyorum cidden hele benim ilk regl olduğum gün suratım sirke satar asjd sonra kocam nasihat vermeye başlar konuşur o zaman biraz rahatlıyorumgercekten gerek yok bak ben daha test yapmadan bi sonraki aya kafami hazirlamistim o yuzden sonuc gelince uzulmedim bile nfjdjdjdk
ilk aylar bende oyleydim canim maalesef fjfjfjf ama suan artik baska carem olmadigini elimden birsey gelmediginin farkindayimNe güzel ya böyle olanlara imreniyorum cidden hele benim ilk regl olduğum gün suratım sirke satar asjd sonra kocam nasihat vermeye başlar konuşur o zaman biraz rahatlıyorum![]()
Güzel bir şekilde gelecek ben inanıyorum inşallahhilk aylar bende oyleydim canim maalesef fjfjfjf ama suan artik baska carem olmadigini elimden birsey gelmediginin farkindayim
insallah bakalimGüzel bir şekilde gelecek ben inanıyorum inşallahh
Günaydın kızlarrrr
Evde tek kaset test vardı sipariş verdim eğer yarında adet olmazsam tekrar denicemKeşke ilk erken gebelik testini deneseydin varsa küçük betayı algılardı kaset testler daha yüksek beta algıloyor
insallah olmusturrrBenim de eşimin doğumgünü yedi Aralık o gün test yapmayı düşünüyorum testlerim gelirse o zamana kadar tabi :) sanki şuan bile hamile gibi hissediyorum ben bu psikoloji değişik bir şey gerçekten oysa dpo 4 daha sanki erken yumurtladım ve oldu gibi geliyor
Hayırlısı bekle sen bekleNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diye@papatya1632 @alsimist @zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 @civcivella24 @amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
![]()
hahaha bekliycem canimmmmmHayırlısı bekle sen bekle
Yeni dönemler yeni yumurtalar diyoruz askim üzlme sakınNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diye@papatya1632 @alsimist @zeynos11 M melekparlaadapolat B beyazmelek111 @civcivella24 @amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
![]()
D dodo1234 bencede gün geçmeden yapılan testler doğru çıkmama olasılığı yüksek. Benim kızımda da öyle olmuştu 1 gün öncesinden kaset test negatif çıkmıştı 1 gün gecikmeyle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı o gün kanda bthc 173 çıkmıştı. Yerleşme tamamlanınca bir anda yükseliyor Buda adet günü veya 1 gün sonrasını buluyor. İnşallah düşündüğüm gibidir umut fakirin ekmeği misali:)Hayırlısı bekle sen bekle
uzulmedim ya zaten hissediyordum olmadığını hdjdjdjdYeni dönemler yeni yumurtalar diyoruz askim üzlme sakın
insallah canim nasip artik oldu oldu olmadi bir sonraki donguye insallahD dodo1234 bencede gün geçmeden yapılan testler doğru çıkmama olasılığı yüksek. Benim kızımda da öyle olmuştu 1 gün öncesinden kaset test negatif çıkmıştı 1 gün gecikmeyle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı o gün kanda bthc 173 çıkmıştı. Yerleşme tamamlanınca bir anda yükseliyor Buda adet günü veya 1 gün sonrasını buluyor. İnşallah düşündüğüm gibidir umut fakirin ekmeği misali:)
Sonraki döngüde de birbirimize motive edip devam ederiz. :)insallah canim nasip artik oldu oldu olmadi bir sonraki donguye insallah![]()
ben hep burdayim olsa da olmasa daSonraki döngüde de birbirimize motive edip devam ederiz. :)