• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştu
evet benimde o kadar sürmüştü. ovulasyon testi kullandım renk koyulaşamaya başladığı gibi akıntım arttı uzayan şeffaf akıntı geldi birkaç gün özellikle sabah ilk tuvalete gittiğimde görüyordum peçetede. renk silindikten sonra da çatlama olduğunu düşündüğüm zaman yani uzayan şeffaf akıntım da kesildi.

sen daha yenı deniyordun ama su asama da gerek varmı bilemedim ama sen daha iyi bilirsin canın nasıl isterse;)
Kız ben kendi kafama göre yapmıyorum korkarım oyle seyden ahshshjx doktorum öyle karar verdi beklemenin çok mantığı yok 4 aydır deniyorsunuz dedi ovu yaptığım için kaçırmam mümkün değil çünkü

Kız ben kendi kafama göre yapmıyorum korkarım oyle seyden ahshshjx doktorum öyle karar verdi beklemenin çok mantığı yok 4 aydır deniyorsunuz dedi ovu yaptığım için kaçırmam mümkün değil çünkü
he tamam :):) karıştırdım kız biri kendi basına yapmıştı :D o sandım haydı bakalım inşallah bu ay sağlıkla sıhhatle tutar :*

Buyrun ALBİ test sonucu 🥹

Eklentiler

• IMG_1407.webp
    IMG_1407.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 46
karıştırdım zeynosummm ya. o ne işe yarıyor onu da bilmiyorum zaten hahaa:D
ilk önce hap verip yumurtaları büyütüyorlar yeterli olgunluğa ulaşmışsa çatlaması için doktor o ovitrelle iğneyi şu zaman al şu zaman vurul diye söylüyor. ilişki takvimi veriyor bu günler ilşkiye girin diye. o şekilde kısacası

Back
X