- 19 Eylül 2025
- 341
- 309
- 18
- 28
İnşallah bu ay otriville kullanıcam bakalım farklı bir süreç bekliyor benitaze yumurtalar gelsin bakalımhayırlısı inşallah ciceğimmmm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu ay otriville kullanıcam bakalım farklı bir süreç bekliyor benitaze yumurtalar gelsin bakalımhayırlısı inşallah ciceğimmmm..
sen daha yenı deniyordun ama su asama da gerek varmı bilemedim ama sen daha iyi bilirsin canın nasıl isterseİnşallah bu ay otriville kullanıcam bakalım farklı bir süreç bekliyor beni
aşko işte ovulasyon testiyle de destekle akıntını kontrol etmiş olursun öyle daha kolay bulabilirsinAsla bilemiycez anca tutarsaaa , ama benim gibi 1 cm lik akıntı ile yapıp bırakan varsa bırakmasın anam devam![]()
evet benimde o kadar sürmüştü. ovulasyon testi kullandım renk koyulaşamaya başladığı gibi akıntım arttı uzayan şeffaf akıntı geldi birkaç gün özellikle sabah ilk tuvalete gittiğimde görüyordum peçetede. renk silindikten sonra da çatlama olduğunu düşündüğüm zaman yani uzayan şeffaf akıntım da kesildi.Ya benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştu
Kız ben kendi kafama göre yapmıyorum korkarım oyle seyden ahshshjx doktorum öyle karar verdi beklemenin çok mantığı yok 4 aydır deniyorsunuz dedi ovu yaptığım için kaçırmam mümkün değil çünküsen daha yenı deniyordun ama su asama da gerek varmı bilemedim ama sen daha iyi bilirsin canın nasıl isterse![]()
he tamam :):) karıştırdım kız biri kendi basına yapmıştıKız ben kendi kafama göre yapmıyorum korkarım oyle seyden ahshshjx doktorum öyle karar verdi beklemenin çok mantığı yok 4 aydır deniyorsunuz dedi ovu yaptığım için kaçırmam mümkün değil çünkü
Ay hadi hayırlısıyla senden de güzel haberler duyalımmm, bu sakin dönemin sonu güzel bir heyecan olsunbende işteyim canım sakin doneme gectim sukur. hadi yenı ay guzellık getırsın canım benımbenimde bat 6-8 aralık arası az kaldı bakalım. regli gecıkmesını beklıyorum.
Aynenn öyle yapıcam inşallah bakalımaşko işte ovulasyon testiyle de destekle akıntını kontrol etmiş olursun öyle daha kolay bulabilirsin
biri dediğin bendim sanırım ama ben ovitrelle kendi kendime yapacak kadar da cesaretli değilimhe tamam :):) karıştırdım kız biri kendi basına yapmıştıo sandım haydı bakalım inşallah bu ay sağlıkla sıhhatle tutar :*
çizgi goruyor musun burdan anlaşılmıyor canım.Buyrun ALBİ test sonucu![]()
karıştırdım zeynosummm ya. o ne işe yarıyor onu da bilmiyorum zaten hahaabiri dediğin bendim sanırım ama ben ovitrelle kendi kendime yapacak kadar da cesaretli değilim![]()
Su alımını azaltmış mıydın canım 3 saat idrar yapmadan yaptıysan sonuç doğru olabilirKızlar evde bi tane ALBİ kaset test buldum yaptım ama negatif ya
Varla yok arası gördüm ama emin değilim bunu hassasiyeti 25mlu adet günüm bugünçizgi goruyor musun burdan anlaşılmıyor canım.
Yarın sabah bir test şart oldu sana da canım, idrarında beta birikmediği için çok çok silik çıkmış olabilir fotodan anlaşılmıyor ama güzel şeyler olcak gibi hissediyorumSürekli çişim geldiği için bulduğum gibi yaptım![]()
ilk önce hap verip yumurtaları büyütüyorlar yeterli olgunluğa ulaşmışsa çatlaması için doktor o ovitrelle iğneyi şu zaman al şu zaman vurul diye söylüyor. ilişki takvimi veriyor bu günler ilşkiye girin diye. o şekilde kısacasıkarıştırdım zeynosummm ya. o ne işe yarıyor onu da bilmiyorum zaten hahaa![]()
Ya yarın sabah ilk idrar ile yapsan daha kesin olur ben çoook zayıf t de gördüm ama o da grimsi kuruma çizgisi olabilir inşallah yarın sabah güzel bir haber alırsınBuyrun ALBİ test sonucu![]()