• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

soluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erken :KK70: bugün bende denedim çünkü onu. malesef bizim grubun bir lafı var tüm tuşlara basmak diye o tuşa da bastım bugün dhfdfgvh
Ovülasyonla gebelik testi nasıl oluyor peki? Kaçıncı günde belli ediyor kendini

soluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erken :KK70: bugün bende denedim çünkü onu. malesef bizim grubun bir lafı var tüm tuşlara basmak diye o tuşa da bastım bugün dhfdfgvh
Yok ben gebelık ıcın denemedım denememde zaten daha olsa bıle ımkansız cıkmaz ben sadece yukurtlamadan sonra tekrar koyulasırmı yumurtlama olmadımı sureklı lh yuksekmı bende onu test etmek ıstedım pcosum varya

Hayırlı akşamlar kızlar
Dün Vajinal enfeksiyon için kadın doğuma gitmiştim kaşıntı yanma batma var diye kan istedi enfeksiyon var ona bakacak sandım betahcg istemiş 🙄
0.05 zaten olmadığı belliydi
Yarın sonuç göstermek için gideceğim ilaç yazacak ama çok perişanım bat 10 gün var daha olsa bile çıkmaz zaten

Hayırlı akşamlar kızlar
Dün Vajinal enfeksiyon için kadın doğuma gitmiştim kaşıntı yanma batma var diye kan istedi enfeksiyon var ona bakacak sandım betahcg istemiş 🙄
0.05 zaten olmadığı belliydi
Yarın sonuç göstermek için gideceğim ilaç yazacak ama çok perişanım bat 10 gün var daha olsa bile çıkmaz zaten
Bir de bana bu ara yumurtaların güzel eğer bu iki günü değerlendirirsen hamile kalma şansın yüksek dedi dün değerlendiremedim bugün bakıcaz artık

Bir de bana bu ara yumurtaların güzel eğer bu iki günü değerlendirirsen hamile kalma şansın yüksek dedi dün değerlendiremedim bugün bakıcaz artık
Demek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...

Dpo 3 teyim düne nazaran bel agrısı artarak devam ediyo kasık agrısı ara ara oluyo bu iyi mi bacılar

Demek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...
Evet bence de
ben zaten bırakmıyorum hiçbir zaman ama doktor da öyle söyleyince emin oldum

Back
X