- 2 Kasım 2025
- 396
- En iyi cevaplar
- 1
- 255
- 18
Estağfurullah yaa ben de herkesi karıştırıyorum zaten ahahaha sizde inşallah en güzel haberleri alırsınızGerçi söylemiştin yaa offf ben ondan sonra uyudum da kafam yerinde değil kusura bakmaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah yaa ben de herkesi karıştırıyorum zaten ahahaha sizde inşallah en güzel haberleri alırsınızGerçi söylemiştin yaa offf ben ondan sonra uyudum da kafam yerinde değil kusura bakmaa![]()
Ahaha evetEstağfurullah yaa ben de herkesi karıştırıyorum zaten ahahaha sizde inşallah en güzel haberleri alırsınız![]()
soluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erkenSoluk demı kızlad test yunurtlamadan sonra 5 veya 6 gun testte koyuluk yok demı
Ovülasyonla gebelik testi nasıl oluyor peki? Kaçıncı günde belli ediyor kendinisoluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erkenbugün bende denedim çünkü onu. malesef bizim grubun bir lafı var tüm tuşlara basmak diye o tuşa da bastım bugün dhfdfgvh
Yok ben gebelık ıcın denemedım denememde zaten daha olsa bıle ımkansız cıkmaz ben sadece yukurtlamadan sonra tekrar koyulasırmı yumurtlama olmadımı sureklı lh yuksekmı bende onu test etmek ıstedım pcosum varyasoluk canım. daha ovulasyonla bakmak için bile erkenbugün bende denedim çünkü onu. malesef bizim grubun bir lafı var tüm tuşlara basmak diye o tuşa da bastım bugün dhfdfgvh
Hemen yorumlayalım neye yorarsak o çıkarmış. Bebek haberi çoook yakındır geliyor
ay hahaha kuzummm hic bekledigim anda gelsin artik djdjdjdkdmaskim hic beklemedigin anda oluyo inan ki ajcjdjcjxj
hayirlisi olsun canimmmBen elendim bu ay kızlar hafif pembe lekelenmem oldu. Bende Ovülasyon testiyle takip edicem bu ay.yeni ayda beraber devam edelim inşallah
Ay inşallah inşallah bunların hepsi bi tesadüf olamazz ahahahHemen yorumlayalım neye yorarsak o çıkarmış. Bebek haberi çoook yakındır geliyor![]()
Canım zaten insan birşeyi çok isteyince vücut kendisini ona hazırlıyor. Yaşın da gencecik merak etme zaten en kısa zamanda olur Evvel AllahAy inşallah inşallah bunların hepsi bi tesadüf olamazz ahahah![]()
Hepimiz bebis inşallah en yakın zamandainsallah gercegini yaşarsın![]()
Bir de bana bu ara yumurtaların güzel eğer bu iki günü değerlendirirsen hamile kalma şansın yüksek dedi dün değerlendiremedim bugün bakıcaz artıkHayırlı akşamlar kızlar
Dün Vajinal enfeksiyon için kadın doğuma gitmiştim kaşıntı yanma batma var diye kan istedi enfeksiyon var ona bakacak sandım betahcg istemiş
0.05 zaten olmadığı belliydi
Yarın sonuç göstermek için gideceğim ilaç yazacak ama çok perişanım bat 10 gün var daha olsa bile çıkmaz zaten
Demek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...Bir de bana bu ara yumurtaların güzel eğer bu iki günü değerlendirirsen hamile kalma şansın yüksek dedi dün değerlendiremedim bugün bakıcaz artık
Bencede her zaman kan görene kadar devam bence gün aşırı şeklinde artık neyse bırakmayacanDemek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...
Evet bence deDemek ki 10 gün kala falan artık yumurtlama faslı bitti mantığını kesinlikle atmamız lazım. Bu aralar hep bu dikkatimi çekiyor...
Maddiyatınızı bilemem tabii ama Bence tüp bebek ihtimali ve tüp bebek maliyetinin yanında mfk ürünü almak devede kulak kalır
Yok kızlar zaten tüp bebek falan düşünmüyoruz. Olacaksa doğal yolla olsun gözü ile bakıyoruz.canim bunun karari tamamen size ait biz ne desek bos