• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 kuzum konuyu başından beri takip ediyorum yorum yazmasam da herşeye hakimim🤣 inşallah güzel haberler alırsın senin regline var daha. Ben bugün çok şükür ki regl oldum 1 aydır bu anı bekliyorum ne kadar zor gebe olmadığını bildiğinde halde regl olmamak ilk defa böyle bişey yaşadım 🥴 regl olduğuna bile şükrediyor insan ya🤣🤪 hayaller aralık sonuna kaldı bakalım bu ay neler bekliyor 🤣

Benim normalde her ay hep akıntım olur bir damla bile akıntım olmadı reglden beri acaba yumurtlamadım mı ben :(

Yani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Birkaç güne çözülebilir. Çözülmezse doktoruna sor istersen adet söktürücü içip temiz rahimle yeni döngüye ve tedaviye başlaman daha doğru ve iyi olur

Tutunuyor olma ihtimali var mıdır sence
Bilmiyorum. Kadın vücudu hiç belli olmaz yani. Ama böyle kendinizi umutlandırmayın sonra üzülürsünüz. Oluruna bırakın

Eşim bana yumurtlama günüm deme görev gibi görüyorum derdi. Bu ay demedim gerçekten oluruna bırakmak lazım. Biliyorum o da kolay değil ama meşgul edin başka şeylerle beyninizi.
Benim eşimde aynısını diyor. Özellikle ovü testi pik yaptığında hiç yanaşmıyor anlamıyorum. Bugün pik mesela tık yok adamda.
Yani sanmıyorum genelde pembe diye okudum onu çok acık sütlü kahve benden gelen ben regl oldum sanmıştım baktım gelen giden hiç bişey yok
Canım değişiklik gösterir o. Bende ilk kızımda öyle gelmişti. Sütlü kahve gibi. Yarın bir test yap istersen

Bilmiyorum. Kadın vücudu hiç belli olmaz yani. Ama böyle kendinizi umutlandırmayın sonra üzülürsünüz. Oluruna bırakın

Benim eşimde aynısını diyor. Özellikle ovü testi pik yaptığında hiç yanaşmıyor anlamıyorum. Bugün pik mesela tık yok adamda.

Canım değişiklik gösterir o. Bende ilk kızımda öyle gelmişti. Sütlü kahve gibi. Yarın bir test yap istersen
Beni sok ediyosunuz suan gerçekten mi hahshs ay tamamen umudum bitmişti

Canım açık pembe ya da koyu kahve olabiliyormuş ben de dün açık pembe gördüm bugün bir şey yok bekleyeceğiz mecbur 🥹 bat ne zamandı?

Back
X