• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

işte insanlar bilmediği için boş konuşuyor. benimde halamın gelini bana diyor ki kız niye çocuk yapmıyorsun gençken yap bak yaşın geçiyor sonra olmazsa görürsün kariyer ve gezcem diye erteleme diyor.
bilmiyor ki ben arka perdede bir tarafımı yırtıyorum kafa patlatıyorum fhgfhsk
şey diyorum sadece, gencim ya dur hele biraz daha geçsin yapıcaz inşallah falan diyorum

demeleri bitmez velhasıl olsa da konuşuyorlar olmasa da konuşuyorlar ıkıncı yapıp ısten ayrılıyım bak o dıyenler kız sen salak mısın bu zamanda ıkıncı cocuk nerden cıktı bir de iş bırakmak akıl işi değil derler :D:D:D:D

demeleri bitmez velhasıl olsa da konuşuyorlar olmasa da konuşuyorlar ıkıncı yapıp ısten ayrılıyım bak o dıyenler kız sen salak mısın bu zamanda ıkıncı cocuk nerden cıktı bir de iş bırakmak akıl işi değil derler :D:D:D:D
valla ya torba değil büzesin diyorlar ama bir gün bir saatimize gelcek birini haşlıcaz o olcak :duduk:

ya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.

Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor

D dodo1234 alsimist alsimist C civcivella24 @blackbirdie B beyazmelek111 amanbocegi amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız
Zeynos ben kastıkça için zorlaştığını gördüm burada hep biz muhtemelen günlük hayatında da her şeyi irdeleyen hep bir hafiften anksiyetik ve mükemmelliyetçi kişileriz bizim kortizol yani stres hormonu zaten genel olarak yüksek bu da her şeyin önüne geçiyor , son olarak Allah istemezse bir kulun işini hergün denese görmez işini Allah isterse bir kulun işini bir günle alır eline bebişini ahaajjdja

Kızlar ınsanlar bu surecte oakdar dam dum konusuyokı bende cok sey duydun ama onları tınlamamak lazım yoksa cok uzukuyo ınsan anlamıyolar bazen kendı oz annen bıle anlamıyor senı bu surecte adet oldum aglıyorum nıye aglıyon her ay ıcıne sıgdırdıgım umutlarım hayallerım ucup gıdıyo

Zeynos ben kastıkça için zorlaştığını gördüm burada hep biz muhtemelen günlük hayatında da her şeyi irdeleyen hep bir hafiften anksiyetik ve mükemmelliyetçi kişileriz bizim kortizol yani stres hormonu zaten genel olarak yüksek bu da her şeyin önüne geçiyor , son olarak Allah istemezse bir kulun işini hergün denese görmez işini Allah isterse bir kulun işini bir günle alır eline bebişini ahaajjdja
ÇOK GÜZEL LAFMIŞ TUTTUM BUNU :KK52:

Back
X