ben yapmiyom daha test yapmicam dogum gunume kadar (supheli) djdjdjdjdndjDaha cok erken 3 gün daha var agırmasına test yapacaktık hazhxh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapmiyom daha test yapmicam dogum gunume kadar (supheli) djdjdjdjdndjDaha cok erken 3 gün daha var agırmasına test yapacaktık hazhxh
Kız başladımama bitmek bilmicek gibi geliyor yarın bitmesi lazım ben TRyr gideceğimPapatya senin en azından başladı benim dün fake attı hala bişey yok ajsjdjd
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten sen üzüldüğün için annen en azından öyle diyor öyle düşün onlarda bizim iyliğimizi istiyor da işte psikoloji farklı olduğu için her şey ters geliyor bizeKızlar ınsanlar bu surecte oakdar dam dum konusuyokı bende cok sey duydun ama onları tınlamamak lazım yoksa cok uzukuyo ınsan anlamıyolar bazen kendı oz annen bıle anlamıyor senı bu surecte adet oldum aglıyorum nıye aglıyon her ay ıcıne sıgdırdıgım umutlarım hayallerım ucup gıdıyo
valla şöyle bir 6 ay evimde kalsam her şey daha güzel olacakmış gibime geliyor sdgfdgTemizlik yaparken insanın düşünecek çok vakti oluyor ahahaah
Be garın olmazsam pazar yaparım bahshhzben yapmiyom daha test yapmicam dogum gunume kadar (supheli) djdjdjdjdndj
San güveniyorum papatyam sen bu ay halledeceksinKız başladımama bitmek bilmicek gibi geliyor yarın bitmesi lazım ben TRyr gideceğim![]()
Kız daha cok erken çıkmaz kiay durun ben dun eve gıttım eskı ovu testım vardı cope atacaktım kullanılmış aa bir baktım bir tane var yapayım bakayım ne cıkacak dedımıkıncı cızgı hıc cıkmadı
Dpo 10 da
![]()
ya sende mi brutusss sende miiiiiiay durun ben dun eve gıttım eskı ovu testım vardı cope atacaktım kullanılmış aa bir baktım bir tane var yapayım bakayım ne cıkacak dedımıkıncı cızgı hıc cıkmadı
Dpo 10 da
![]()
belki bende olmazsam sana eslik edebilirim cjxnxjmxkxmxkxmxBe garın olmazsam pazar yaparım bahshhz
hahahaha gebelık testi değildi yaya sende mi brutusss sende miiiiii
o yuzden yapmayin diyoruz ya zaten üzülüyorsunuz biz takmiyoruz cok ama siz takiyorsunuz yapmayin o yüzdenhahahaha gebelık testi değildi yachatgbt sordum kız sen manyak mısın Erken gebelık testinde bile hcg bellı olmaz bu gunde dedi
olsun bence negatif zaten negatıf gordum içim sogudu
![]()
İnşallah canım valla çok istiyorum herkes gibiSan güveniyorum papatyam sen bu ay halledeceksin
Aminn diyelim o halde. Kendimi de bu kadar istekli göreceğim hiç aklıma gelmezdi. O kadar uzaktım bebek düşüncesinebu gruba ilk yazdığım cümlelerdendi o. yılbaşında aileme sürpriz yapmak istiyorum diye inşallah nasip olurrr
yok kız bende takmıyorum bana koymaz 13 ay oldu ahahahao yuzden yapmayin diyoruz ya zaten üzülüyorsunuz biz takmiyoruz cok ama siz takiyorsunuz yapmayin o yüzden![]()
gurbetsel dpo12 de gebelik testi yapmıştı ya ovulasyon testini de bir denemiş bakalım gebelik varsa ovulasyon ne çıkarıyor diye pik çıkmış onda meselayok kız bende takmıyorum bana koymaz 13 ay oldu ahahahaovu testınde cıkarmıydı dpo 10da zaten bilmiyorum
![]()
gurbetsel dpo12 de gebelik testi yapmıştı ya ovulasyon testini de bir denemiş bakalım gebelik varsa ovulasyon ne çıkarıyor diye pik çıkmış onda mesela
ama herkeste öyle çıkcak diye bir kaide yok tabii
amann boşa ümit çıkarmayalım başımıza djfgdhevet selogi de oyle dpo 12 yada 13 de yapmıştı. ama başka biri de ovu cok koyuydu o da hatta baya ümitlendi falan kan testı mı ne yaptırmıştı negatıftı. işte aynen bende burdakı seylerı gorunce yaptım![]()
tabiki çıkmazdı jfjdjjdkfyok kız bende takmıyorum bana koymaz 13 ay oldu ahahahaovu testınde cıkarmıydı dpo 10da zaten bilmiyorum
![]()
senin basinin altindan cikiyo bunlar hep dxkxkxkdndkdkamann boşa ümit çıkarmayalım başımıza djfgdh