• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ınsanlar bu surecte oakdar dam dum konusuyokı bende cok sey duydun ama onları tınlamamak lazım yoksa cok uzukuyo ınsan anlamıyolar bazen kendı oz annen bıle anlamıyor senı bu surecte adet oldum aglıyorum nıye aglıyon her ay ıcıne sıgdırdıgım umutlarım hayallerım ucup gıdıyo
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten sen üzüldüğün için annen en azından öyle diyor öyle düşün onlarda bizim iyliğimizi istiyor da işte psikoloji farklı olduğu için her şey ters geliyor bize

ay durun ben dun eve gıttım eskı ovu testım vardı cope atacaktım kullanılmış aa bir baktım bir tane var yapayım bakayım ne cıkacak dedım :D ıkıncı cızgı hıc cıkmadı :D:D:D:D:D:D Dpo 10 da:D

hahahaha gebelık testi değildi ya :D chatgbt sordum kız sen manyak mısın Erken gebelık testinde bile hcg bellı olmaz bu gunde dedi :D:D:D olsun bence negatif zaten negatıf gordum içim sogudu:D
o yuzden yapmayin diyoruz ya zaten üzülüyorsunuz biz takmiyoruz cok ama siz takiyorsunuz yapmayin o yüzden 😅😅

bu gruba ilk yazdığım cümlelerdendi o. yılbaşında aileme sürpriz yapmak istiyorum diye inşallah nasip olurrr
Aminn diyelim o halde. Kendimi de bu kadar istekli göreceğim hiç aklıma gelmezdi. O kadar uzaktım bebek düşüncesine 😁 şimdi ise dilimden düşmeyen bir dua oldu.

yok kız bende takmıyorum bana koymaz 13 ay oldu ahahaha:D ovu testınde cıkarmıydı dpo 10da zaten bilmiyorum:D
gurbetsel dpo12 de gebelik testi yapmıştı ya ovulasyon testini de bir denemiş bakalım gebelik varsa ovulasyon ne çıkarıyor diye pik çıkmış onda mesela
ama herkeste öyle çıkcak diye bir kaide yok tabii

gurbetsel dpo12 de gebelik testi yapmıştı ya ovulasyon testini de bir denemiş bakalım gebelik varsa ovulasyon ne çıkarıyor diye pik çıkmış onda mesela
ama herkeste öyle çıkcak diye bir kaide yok tabii

evet selogi de oyle dpo 12 yada 13 de yapmıştı. ama başka biri de ovu cok koyuydu o da hatta baya ümitlendi falan kan testı mı ne yaptırmıştı negatıftı. işte aynen bende burdakı seylerı gorunce yaptım:D

evet selogi de oyle dpo 12 yada 13 de yapmıştı. ama başka biri de ovu cok koyuydu o da hatta baya ümitlendi falan kan testı mı ne yaptırmıştı negatıftı. işte aynen bende burdakı seylerı gorunce yaptım:D
amann boşa ümit çıkarmayalım başımıza djfgdh

Back
X