• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ya o degilde afedersiniz benim ogleden sonra akıntım baya baya çoğaldı gogus sisligi ve bel agrim devam ediyor kasik batmasi ve karnin alt kismina batma devam sadece gogus agrim azaldi bide sivilcelenmedim garip sekilde😅😅😅 he bide adet olacakmisim gibi karin agrisi yokluyorrr ne diyosunuz umut var midir
Dodo akıntı sarı renkse gebelik olarak okumuştum burada hep ve bende sivilcelenmedim bu ay hadi inşallah bebişin seninledir🩷

Ay teşekkür ederim cevap için 💚 inşallah benim de öyledir iki sene oldu hsg için randevu alacağım Perşembe günü dra gideceğim onun için yumurtlama takibi yapmıştım ovü ile ki hani adet günümü bileyim ona göre gideyim hsg randevusu hemen doluyormuş diye 😂 umarım bebiş haberi gelir 🥲
Umarım canım inşallah 🤍

Ovu yaptım bu ay eminim 24 çatlama oldu am illa çatlama olduğu gün döllenmek zorunda değilmiş bunda geç döllenme ve yerleşme oluyormus sürekli yeni bir bilgi hahaha
evet iste ya o yuzden diyorum pik gorduk ya diyelim yumurtlamis olmuyoruz ortalama pikten sonraki 24 saat icinde yumurta atiliyormuş catlamasi da ayni sekilde 12 24 saat icinde catlamasi gerceklesiyormus, yani pik gordukten sonra yada yumurtladigimizi dusundukten sonraki 2 3 gun icinde atilip catlama durumu var buda testlerin neden bata kadar negatif çıktığını gosteriyor, dollenmede o 24 saatlik surede oluyor galiba

ya o degilde afedersiniz benim ogleden sonra akıntım baya baya çoğaldı gogus sisligi ve bel agrim devam ediyor kasik batmasi ve karnin alt kismina batma devam sadece gogus agrim azaldi bide sivilcelenmedim garip sekilde😅😅😅 he bide adet olacakmisim gibi karin agrisi yokluyorrr ne diyosunuz umut var midir
Insallah vardır bazen adet olacakkende aynı boke seyler oluyor bende ayırt edemıyorum ıkısını ya

Dodo akıntı sarı renkse gebelik olarak okumuştum burada hep ve bende sivilcelenmedim bu ay hadi inşallah bebişin seninledir🩷
Kızlar ya benım corken daha 7 gun oldu anca yada 6 ama ıkı gundur acık sarı kremsı bır akıntım var genelde adetten 2 gun once beyaz sut gıbı oluyodu bu degıksık belırtım yok sadecd bugun bel agrım bıraz kasık agrım okadar

evet iste ya o yuzden diyorum pik gorduk ya diyelim yumurtlamis olmuyoruz ortalama pikten sonraki 24 saat icinde yumurta atiliyormuş catlamasi da ayni sekilde 12 24 saat icinde catlamasi gerceklesiyormus, yani pik gordukten sonra yada yumurtladigimizi dusundukten sonraki 2 3 gun icinde atilip catlama durumu var buda testlerin neden bata kadar negatif çıktığını gosteriyor, dollenmede o 24 saatlik surede oluyor galiba
Evet öyleymiş ben silik çizgi gördüğüm an bırakıyordum bırakmamak lazım pazartesi ola hayır ola ama sanki regl olacakmış gibi hissediyorum

Kızlar ya benım corken daha 7 gun oldu anca yada 6 ama ıkı gundur acık sarı kremsı bır akıntım var genelde adetten 2 gun once beyaz sut gıbı oluyodu bu degıksık belırtım yok sadecd bugun bel agrım bıraz kasık agrım okadar
Yok o değil bata yakın ola zamandan bahsediyorum senin akıntın muhtemelen luteal faz akıntısıdır

D dodo1234 sordum ama herhalde arada kaynadı. Sen bu kaç gündür yaşadığın şeyleri bel, karın ağrısı, bugün akıntı falan geçtiğimiz aylarda yaşıyor muydun hiç?
askim gormedim sorunu ya bildirimlerde de gormedim ozur dilerim🥹🥹🥹 simdi benim bel agrim tum adet döngülerimde aynidir siddetli bel ve bacak agrisi yasiyorsam ya o gun ertesi gun regl olurum mutlaka benim en net kesin belirtimdir goguslerimde reglden 3 4 gun once siser agrir ve regl oldugum gun normale döner, akıntı da yogun akintiyi yumurtlama donemi max 2 gun yasarim sonra kesilir ara ara az az olur reglden hemen once yogunlasir ve hemen sariya ve kahveye doner regl baslar 1 2 gun icinde olur, benim kasik batmalarim reglde hic olmazdi son bi kac aydir bunu yaşıyorum o yuzden ilk aylarda gebeyim saniyordum normalde olan bisey degil yani, bu ay da şu şekilde oldu; yumurtlamadan once baslayan ve hala devam eden dune kadar da artan bi göğüs agrim var suan agri hafifledi ama dolgunluk hala var damarlari da belirginlesti mor ve yesilimsi sekilde, akintim azalmıştı baya regl geliyor sandim ama ilk defa bu donemde bu kadar sık ve yogun akıntım oluyor kasik agrilarimda yumurtlama doneminde basladi sonra bir ara azaldi 2 3 gun dunden beri takrar başladi ve bel agrimda cok hafifti yumurtlama doneminde agridan bile saymam ama dunden beri siddetli bel agrim var mahfetti beni, suan bel agrim var kasik agrim var ara ara adet karin agrisi gibi agri var goguslerim dolgun ve dunden beri halsizlik var ve uyku halim var ozellikle saat 4 5 gibi cok fena bastiriyor

Back
X