- 10 Mart 2025
- 575
- 189
- 18
- 26
One oluyomus luteal fazYok o değil bata yakın ola zamandan bahsediyorum senin akıntın muhtemelen luteal faz akıntısıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
One oluyomus luteal fazYok o değil bata yakın ola zamandan bahsediyorum senin akıntın muhtemelen luteal faz akıntısıdır
evet ya normalde uyku hali gebelikte ayirt exici biseydir bende o da ayirt edilmiyor![]()
ay cok uzun yazmisim sorryy xjxjfjxkx bide 2 3 gundur aniden acikiyorum ve ne yesem mideme dokunuyor midem ağrıyoraskim gormedim sorunu ya bildirimlerde de gormedim ozur dilerimsimdi benim bel agrim tum adet döngülerimde aynidir siddetli bel ve bacak agrisi yasiyorsam ya o gun ertesi gun regl olurum mutlaka benim en net kesin belirtimdir goguslerimde reglden 3 4 gun once siser agrir ve regl oldugum gun normale döner, akıntı da yogun akintiyi yumurtlama donemi max 2 gun yasarim sonra kesilir ara ara az az olur reglden hemen once yogunlasir ve hemen sariya ve kahveye doner regl baslar 1 2 gun icinde olur, benim kasik batmalarim reglde hic olmazdi son bi kac aydir bunu yaşıyorum o yuzden ilk aylarda gebeyim saniyordum normalde olan bisey degil yani, bu ay da şu şekilde oldu; yumurtlamadan once baslayan ve hala devam eden dune kadar da artan bi göğüs agrim var suan agri hafifledi ama dolgunluk hala var damarlari da belirginlesti mor ve yesilimsi sekilde, akintim azalmıştı baya regl geliyor sandim ama ilk defa bu donemde bu kadar sık ve yogun akıntım oluyor kasik agrilarimda yumurtlama doneminde basladi sonra bir ara azaldi 2 3 gun dunden beri takrar başladi ve bel agrimda cok hafifti yumurtlama doneminde agridan bile saymam ama dunden beri siddetli bel agrim var mahfetti beni, suan bel agrim var kasik agrim var ara ara adet karin agrisi gibi agri var goguslerim dolgun ve dunden beri halsizlik var ve uyku halim var ozellikle saat 4 5 gibi cok fena bastiriyor
yumurtlama sonrasi donem oluyor askimOne oluyomus luteal faz
vucudumda benim gibi kendini hamile saniyo galiba jdjddjdkdm
Yumurtlama sonrası dönemOne oluyomus luteal faz
Benimki de benimle dalga geçiyo inanılmaz nasıl açım nasıl uykum var zjndjdvucudumda benim gibi kendini hamile saniyo galiba jdjddjdkdm
Allah allahla ılk defa bu ay basıma geldıyumurtlama sonrasi donem oluyor askim
Evet dün öğrendimHamile misin?
Estağfirullah canım ne özürü. Onca mesaja yine hepsini iyi görüyorsun. Ben merak ettiğim için bir daha sordumaskim gormedim sorunu ya bildirimlerde de gormedim ozur dilerimsimdi benim bel agrim tum adet döngülerimde aynidir siddetli bel ve bacak agrisi yasiyorsam ya o gun ertesi gun regl olurum mutlaka benim en net kesin belirtimdir goguslerimde reglden 3 4 gun once siser agrir ve regl oldugum gun normale döner, akıntı da yogun akintiyi yumurtlama donemi max 2 gun yasarim sonra kesilir ara ara az az olur reglden hemen once yogunlasir ve hemen sariya ve kahveye doner regl baslar 1 2 gun icinde olur, benim kasik batmalarim reglde hic olmazdi son bi kac aydir bunu yaşıyorum o yuzden ilk aylarda gebeyim saniyordum normalde olan bisey degil yani, bu ay da şu şekilde oldu; yumurtlamadan once baslayan ve hala devam eden dune kadar da artan bi göğüs agrim var suan agri hafifledi ama dolgunluk hala var damarlari da belirginlesti mor ve yesilimsi sekilde, akintim azalmıştı baya regl geliyor sandim ama ilk defa bu donemde bu kadar sık ve yogun akıntım oluyor kasik agrilarimda yumurtlama doneminde basladi sonra bir ara azaldi 2 3 gun dunden beri takrar başladi ve bel agrimda cok hafifti yumurtlama doneminde agridan bile saymam ama dunden beri siddetli bel agrim var mahfetti beni, suan bel agrim var kasik agrim var ara ara adet karin agrisi gibi agri var goguslerim dolgun ve dunden beri halsizlik var ve uyku halim var ozellikle saat 4 5 gibi cok fena bastiriyor
elendim canim.......Estağfirullah canım ne özürü. Onca mesaja yine hepsini iyi görüyorsun. Ben merak ettiğim için bir daha sordumsenin belirtiler yani adet+gebelik karma belirtilerden. Damarlar hakkında çok yorum okumuştum pozitif olması ile alakalı. Şu an peki dpo kaçtasın? İnşaAllah gebeliktendir hepsi canım
![]()
bende lekelenme yasiyorum regl baslangici gibi....... ..............Benimki de benimle dalga geçiyo inanılmaz nasıl açım nasıl uykum var zjndjd
Kısa bir süreliğine dinlenmeye geçti diyelimdodonuz elendi..............................
insallah bakalimmm bekliyordum zaten dunki bel ağrısından anlamıştımKısa bir süreliğine dinlenmeye geçti diyelimAllah’ım başta sağlık versin canım, hepsi olur hayrlısı ile inşaAllah ...
Hayırlısı olsun canım ınsallah yenı dınem yenı yıl yenı bebek olurbende lekelenme yasiyorum regl baslangici gibi....... ..............
Belki benim gibidir bekle bende de geldi dün 13:30ta daha gelen giden yok çok açık kahve rengi sütlü kahve gibibende lekelenme yasiyorum regl baslangici gibi....... ..............
insallah hayirlisi artikkk.... kalanlara basarilarHayırlısı olsun canım ınsallah yenı dınem yenı yıl yenı bebek olur
aynen benimde oyle akintiyla karışık ama benim regl boyle basliyor zaten de zaten bekliyorum bakalimBelki benim gibidir bekle bende de geldi dün 13:30ta daha gelen giden yok çok açık kahve rengi sütlü kahve gibi