• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım gebelik belirtilerinde de yorgunluk uyku hali var 😅 kahrolası pms belirtileri nasıl da gebelik belirtilerine benziyor 🥲ben ayırt edemiyorum o yüzden
Merhaba. Yoeumunuzu gördüm de.
Benim adete 10-14 gün kala hep ellerim ayaklarım zonkluyor.
Eylülde çatlatma iğnesi oldum onda da adete 10 gün falan kala böyle belirtiler başkadı adet sancısı gibi karında ağrı. Ama adet oldum
24 kasımda da çatlatma iğnesi oldum. O da 14 gün falan kala aynı bacak el zonklaması ve kasık ağrısı başladı
Bat 14 aralık. Gebelikte de böyle şeyler oluyormu?
İlk gebeliğimde yoktu. Maalesef düşükle sonuçlandı

Kızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.

Kızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.
Yanlıs bilmiyosam eger progeston dusuklugunden oluyo

Benim geçen ayki adetim sürekli kahverengi kan şeklinde gelmişti doktora gidiyorum sorun yok deyip gönderiyorlar

Yanlıs bilmiyosam eger progeston dusuklugunden oluyo
Her ay böyle oluyor. Doktora gittim temmuz ayında pek önem vermedi hormon tahlili yaptı bazı hormonlar için hepsi normal değer dedi. Bazı yerlerde okuyorum kahverengi kan önceki adet döneminden kalma falan yazıyordu

Ben. Pcos oldugunu bu sekılde ogrendim regllerım azaldı

Kızlar merhaba reglime 1 gün var sabah ovulasyon testi yaptığımda koyuydu gece yaptığımda ise silik sizce 2.yumurtlama mı olmuştur🥹😢

Back
X