Aa harikaa. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn.Evet dün öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa harikaa. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn.Evet dün öğrendim
Demir eksikliğin var mı gerçi onda pıhtı mı çok oluyordu o da bir şeyleri etkiliyorduKızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.
Evet haklısınızPcos yoksa regle bir iki gün kala yumurtlama ihtimali yoka yakındır. Pcos varsa herşey mümkün. Ama zaten pcosda da genelde lh hormon dalgalanmaları olabiliyor.
Yok canım kan değerlerim normalDemir eksikliğin var mı gerçi onda pıhtı mı çok oluyordu o da bir şeyleri etkiliyordu
Bence bir önceki regl değildir de kan dışarıya bi sekilde geç atılıyordur o arada kahverengi oluyordur çünkü sağlıkçı bir arkadaşım şey demişti bana regl bitimi en kahverengi olan gelir çünkü bekledikçe kan kahverengiye dönerYok canım kan değerlerim normal
Ya bunu ılk kez duydum kızlar gecen sene martta kan vermıstım demırım 18 cıkmıs ama bana hıcbıse baslamadı o saglık ocsgı doktoru ıkıncısı bır yıldır kadın doguma gıderım gecen sene kasımdan berı kan testlerımı kontrol ettım ne zaman gebelık ıstemısım ozaman tsh yukselmıs benım ekımde 2 ıken kasımda 3.38 cıkmıs 3 olmus 4 olmuş falan boyle sureklı yuksek seyretmıs kızlar ama bana okadar kadın dogum uzamamına gıttım bırıde demedıkı bu gebelıge engel veya gebe kalırsan cocuga zarar verır demedı d vıtamınım demırım zaten yerlerde bu ay ogrendım bır yıldır saclarım dokuluyır depresyon halım gıtmıyor neler neler yanı gebelık olsumuyo dıye gıttıgım hıcbır doktor oneöseyıp bana bunlar hakkında bılgı vermedı ben burda okuduklarımla gıttım tahlılllerımı yaptırdım ılaclarıma basladım belkıde bır yıldır olmama nedenım bunlardı hıc bılmıyorum ama artık sona geldım adet olursam hsg ye gıdıyorum sadece uzuldugum sey neden doktorlar bana bılgı vermedı neden yanıDemir eksikliğin var mı gerçi onda pıhtı mı çok oluyordu o da bir şeyleri etkiliyordu
ay benimkide baslamadi ya hahsjsjabaslasanaaaaaaaa delirtti beni
Bu ay hıc stres yasadınızmı kızlar oyle oluncada bıranda gelmıyo kesık kesık baslyordaay benimkide baslamadi ya hahsjsja
Ya evet ahhahahaayy @zeynos11 dayanmiyo ki ama dayanmak zorundayizzz
Umudunuz gerçek olur inşaAllahEvet haklısınızEn ufak bişeyde umut arıyoruz
![]()
nooo ben o gun negatifi gorunce direk diger aya odaklanmistimmmmmBu ay hıc stres yasadınızmı kızlar oyle oluncada bıranda gelmıyo kesık kesık baslyorda
bizimle dalga geciyo rahimlerimiz dodoay benimkide baslamadi ya hahsjsja
evet ya gercekten dalga geciyo olcemmmm fndjddjdmkddkbizimle dalga geciyo rahimlerimiz dodo
Yok bebek ıcın demıyorum hayat ıste bazdn ımtıhan edıyor ınsanı turlu turlu strees uzuntu yasayıncada oluyoya gecıkmenooo ben o gun negatifi gorunce direk diger aya odaklanmistimmmmm
olurrr bakalim nasil bi döngü olacsk bu ayyyyyB beyazmelek111 D dodo1234 bizim bat tarifleri aynı olacak bu ay yumurtlamayı birlikte takip edelim bakalım nasıl farklar olacak kuzular
yok valla genel olarak evdeydim canim ben dinlendim hep kendime zaman ayırdım iyo gecirdim stressiz sakinnYok bebek ıcın demıyorum hayat ıste bazdn ımtıhan edıyor ınsanı turlu turlu strees uzuntu yasayıncada oluyoya gecıkme
Ozaman nasıp dıger aya ınsallahyok valla genel olarak evdeydim canim ben dinlendim hep kendime zaman ayırdım iyo gecirdim stressiz sakinn
Yumırtlamsdan regle kadsr zaman -2x ile geçiyor jdjdjdjd yani geçmiyorKızlar zaman cok mu hızlı gecıyo banamıy ole gelıyo ay baslıyo bıde bakıyorum bıtmıs