- 10 Mart 2025
- 594
- 199
- 18
- 26
Ben 11 aralık belırtı cok azBat 11-12 aralık olan varmı ya bizde beraber beklesek belirtileri merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 11 aralık belırtı cok azBat 11-12 aralık olan varmı ya bizde beraber beklesek belirtileri merak ediyorum
canimm insallah yeniden o mutlulugu yasarsin nasip diyelim devam edelim insallah guzel sonuclar alirsinEki Görüntüle 3682617
30unda pikti meselaEki Görüntüle 3682618 25inde yine koyulaşmayı görünce dedim hamileyim dayanamayıp awox erken gebelik testi yaptım sonra bi gözyaşı inanamadım çünkü o kadar yalancı pozitif gördüm ki.. işte sonu hüsra çok sevindim sevincim 2. Ayda sonlandı
hem his hem kasik hemde akinti takibi yapmistimmmmHissediyorsun bazsn ağrın batma vs oluyorsa yumurtan olgunlaşıyordur diye düşünüyorum mesela dün ağrım vardı bugün yumurta akı gibi akıntım başladı
İnşallah Rabbim hepimize güzel sevinçli haberlerle doldurur burayıııcanimm insallah yeniden o mutlulugu yasarsin nasip diyelim devam edelim insallah guzel sonuclar alirsin![]()
belirtilere takilmayin cok olmasi belkide iyi degidlir benim mesela cok vardi belirti ama sonuç oyle dusunmeyinn o yuzden belirti aramayin derim bennBen 11 aralık belırtı cok az
aminn insallahhhİnşallah Rabbim hepimize güzel sevinçli haberlerle doldurur burayııı![]()
Kesinlikle değerlendir o zamanlarıhem his hem kasik hemde akinti takibi yapmistimmmm
kiz degerlendirdim zaten gun asiri ilerledim bu ay da iste bu aksam lekelenmem basladi gitti yani bu döngüm simdi yeni donguye basladimKesinlikle değerlendir o zamanları
Hadi bakalım hayatım yeni süreç hayırlı uğurlu olsunoldu canim koyulasma var kirmizilar gorunuyor banaaaa
Insallah oyledır dodo tek umudum klomen tek fark o cunkubelirtilere takilmayin cok olmasi belkide iyi degidlir benim mesela cok vardi belirti ama sonuç oyle dusunmeyinn o yuzden belirti aramayin derim benn
Ben labo kullandım kızlar hıc dogru duzgun pık gormeedım ılk net pıkıöı bana ınovıta gostersı bu aylabo sanki daha iyi yaaaaa ino bilmiyorum kullanamdim
Selam canım, umarım güzel sonuçlar alırsın. Öncelikle her gebelik kendine özel oluyor diyolar sanırım öyle kişinim bile kendi gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Ben böyle zonklamalar yaşamadım hatta hamile olduğumu çok sonra farkettim ama sonradan bakınca yaşadıklarıma demek hamile olduğum içinmiş dedim. Özetle ben uyku, yorgunluk ve mide bulantısı dışında belirti yaşamadım pek. Ama umarım senin belirtilerim gebeliktendirMerhaba. Yoeumunuzu gördüm de.
Benim adete 10-14 gün kala hep ellerimayaklarım zonkluyor.
Eylülde çatlatma iğnesi oldum onda da adete 10 gün falan kala böyle belirtiler başkadı adet sancısı gibi karında ağrı. Ama adet oldum
24 kasımda da çatlatma iğnesi oldum. O da 14 gün falan kala aynı bacak el zonklaması ve kasık ağrısı başladı
Bat 14 aralık. Gebelikte de böyle şeyler oluyormu?
İlk gebeliğimde yoktu. Maalesef düşükle sonuçlandı
Kızlar galıba prolaktın yükseklıgı yumurtlamayı engellıyor demıstı doktorum benımde bır ara 32 cıktıdaneyazsamki yumurtlamayı bozmuyorsa gebeliğe engel değil ayrıca doktorlar hap vermedi mi düşürmesi için adı dostinex miydi neydi arkadaşımdan biliyorum o da kullanınca düşüyor değeri normale dönüyor ama dediğim gibi yumurtlamayı adeti günlerini bozan bir sorun yoksa gebe kalmaya engel değil
Kızlar galıba prolaktın yükseklıgı yumurtlamayı engellıyor demıstı doktorum benımde bır ara 32 cıktıda
Evet engelleyebiliyor ama burda engel mi değil mi sorulmuş bende yumurtlama varsa onun özelinde engel olmadığını söyledimKızlar galıba prolaktın yükseklıgı yumurtlamayı engellıyor demıstı doktorum benımde bır ara 32 cıktıda
Benımkı stresten yukselmıstı net emınım kan alırken damar bulamadılar falan fılan genelde 40 uzerıne dostonex verıyolar amaEvet engelleyebiliyor ama burda engel mi değil mi sorulmuş bende yumurtlama varsa onun özelinde engel olmadığını söyledim
Zaten engel olduğu zaman anlıyorsun adetin bozuluyor geç geliyor zaten pcosun yandaşlarından biri de Prolaktin yüksekliğidir bazılarında eşlenikçi olarak olabiliyor
tesekkurler zeynosumHadi bakalım hayatım yeni süreç hayırlı uğurlu olsun
innovita diyosunBen labo kullandım kızlar hıc dogru duzgun pık gormeedım ılk net pıkıöı bana ınovıta gostersı bu ay