• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

neyazsamki neyazsamki yumurtlamayı bozmuyorsa gebeliğe engel değil ayrıca doktorlar hap vermedi mi düşürmesi için adı dostinex miydi neydi arkadaşımdan biliyorum o da kullanınca düşüyor değeri normale dönüyor ama dediğim gibi yumurtlamayı adeti günlerini bozan bir sorun yoksa gebe kalmaya engel değil
Şey ovüleri attım ağrım da akıntım da var cizgiler de net gayette yumurtlama var

Yumurtluyorum ovülasyon testlerim koyu işte ilk kez ayın 24ünde yüksek cıktı o da belki anlık strese bağlıdır diye düşünüyorum eğer tutmazsa doğal bir takviyeye baslıcam hayıt otu mudur nedir

Yumurtluyorum ovülasyon testlerim koyu işte ilk kez ayın 24ünde yüksek cıktı o da belki anlık strese bağlıdır diye düşünüyorum eğer tutmazsa doğal bir takviyeye baslıcam hayıt otu mudur nedir
Bence canım baslama o ot bazılarında ths lh vs yukseltıyomus prolaktını dahada yukseltebılır prolaktınıe bıdaha baktır dustuyae sorun yok hala aynıysa ılac baslar zaten

fiyat performans nedir
Zaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazım

Aslında bana pahalı geldı 30 ovulasyon 1 yada 2 gebelık 500 verdım bence pahalı ama cok net kesın sonuc dedı arkadaım dıyorumya pcos var bende bu ay net cıkardı halada koyulasma yok soluk yanı lh dalgalanması herhalde bu ay yok
pahaliymis birazcık 30 tanede cok zaten 10 yeter bana dongum o kadar uzun degil xjxnxj

Bence canım baslama o ot bazılarında ths lh vs yukseltıyomus prolaktını dahada yukseltebılır prolaktınıe bıdaha baktır dustuyae sorun yok hala aynıysa ılac baslar zaten
İşte belki tutar diye hiçbir şey kullanmak istemedim yememe içmeme dikkat ediyorum kabak çekirdeği yaban mersini badem falan

Back
X