• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bir sorum olacak size ya. Adette önceye nazaran çok az veya nerdeyse hiç pıhtı gelmemesi ne demek oluyor? Yani korunmayı bıraktıktan sonra dikkatimi çeken bir şey de bu oldu. Sormayacaktım da valla dayanamadım sorayım bi dedim.
Canım benim de eskiden daha pıhtı oluyordu şimdi pıhtı en yoğun günde oluyor ama kesinlikle pıhtı çok olduğu zaman ağrı daha fazla oluyor sebebini tam bilmiyorum

Doktorum bana asla önermedi hormonları batırır bırakırsın dedi. Senim hormonların bozuk değil zaten niye uğraşıyorsun demişti doktorum menopoz a yakın olsan o zaman düşünürdük demişti canım bilgin olsun
E o zaman ona da gerek yok kendiliğinden normale döner herhalde gebe kalmaya da engel değildir herhalde

E o zaman ona da gerek yok kendiliğinden normale döner herhalde gebe kalmaya da engel değildir herhalde
Yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyor

Yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyor
Dün sol kasığımda sancı ve batma vardı bugün de yumurta akı gibi akıntım gelmeye basladı ağrım ise yok şuan

günaydın kızlar durum güncellemesi dpo sonra 6 dayım ara ara kasık sancılarım oluyor

Back
X