Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bir sorum olacak size ya. Adette önceye nazaran çok az veya nerdeyse hiç pıhtı gelmemesi ne demek oluyor? Yani korunmayı bıraktıktan sonra dikkatimi çeken bir şey de bu oldu. Sormayacaktım da valla dayanamadım sorayım bi dedim.
Canım benim de eskiden daha pıhtı oluyordu şimdi pıhtı en yoğun günde oluyor ama kesinlikle pıhtı çok olduğu zaman ağrı daha fazla oluyor sebebini tam bilmiyorum
Doktorum bana asla önermedi hormonları batırır bırakırsın dedi. Senim hormonların bozuk değil zaten niye uğraşıyorsun demişti doktorum menopoz a yakın olsan o zaman düşünürdük demişti canım bilgin olsun
Yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyor
Reglime 1 gün kaldı, regl ağrıları başladı gibi sanki. Böyle regl ağrısı yaşayıp gebelik öğrenenler oldu mu kızlar? Yarın sabah test yapayım diyorum. 1 gün kala varsa da yoksa da doğru sonuç çıkar mı sizce?
Yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğün zaman havuç tüket reglin başında avokado çörek otu incir tüket yumurtanın çatlamaması gebe kalmayı zorlaştırır çünkü kiste döner. Ama gerçekten havuç işe yarıyor