• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

günaydınnnnnnnnn herkeseeee:)

DPO 12. Ama regli olucam bende gogus ağrımda azalma başladı ve sabah hafif sıtmalandım progesteron düşüşe başladı buyuk ıhtımal.
Bende aynı dpo 12 göğüs ağrısı dışında hiçbir şeyim yok beklesem mi yoksa test yapsam mı bilemedim

Günaydın kızlar peçeteye pembe leke geldi regl oldum ben sanırım 9 gün vardı daha niye böyle oldu bu ay bilmiyorum göğüs hassasiyetim 4 gün falan oldu başlamıştı bel ağrım kaşık ağrım vardı iki gündür bu kadar erken belirti olmaz psikolojik herhalde dedim ama psikolojik değilmiş sanırım

Günaydın kızlar peçeteye pembe leke geldi regl oldum ben sanırım 9 gün vardı daha niye böyle oldu bu ay bilmiyorum göğüs hassasiyetim 4 gün falan oldu başlamıştı bel ağrım kaşık ağrım vardı iki gündür bu kadar erken belirti olmaz psikolojik herhalde dedim ama psikolojik değilmiş sanırım
Dongu değişmiş olabilir mi mevsimden falan ya da devam edıyır mu kanama

Kızlar güno bende daha gelen giden yok bi test yapayım dedim ilk defa awoxta testin bitişinde yeşil yerde çizgi görüyorum test mi kaymış hatalı mı anlamadım asla

Aynısı dün bende oldu perşembe günü çok açık kahve lekelenme oldu regl başladı sanıyorum ama yok gelen giden bişey bugün bat günüm ve awox yaptım testin sonunda ilk defa kırmızı çizgi gördüm test mi hatalı basıldı asla anlamadım yarın belli olur artık

Eklentiler

• IMG_1336.webp
    IMG_1336.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 31
Devamı geldi mi?

Back
X