- 14 Mart 2025
- 577
- 120
- 18
- 34
Aminayy dur bir tane istedikkk simdiliktesekkur ederim bebegim insallah rabbim hepimize nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminayy dur bir tane istedikkk simdiliktesekkur ederim bebegim insallah rabbim hepimize nasip etsin
![]()
Doğum günün kutlu olsun bebeğimmayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
canım canımmmm doğum gunun kutlu olsunnnnn yenı yasında tüm dileklerin isteklerin gerceklessınnnnayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
Dodo doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu hamiş ve bebekli senelere inşallahayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
doğum günün kutlu olsun dodocummm yeni yılda sevdiklerinle beraber hamiş bir yıl geçirirsin inşallahhhayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
Dogum gunun kutlu olsun canım ınsallah mutlu huzurlu bır yıl olur bebısınlerayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
İyi ki doğdun dodoooooooayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
Kızlar günaydın. Tarihin tozlu sayfalarından çıktıtatlım netten çok araştırdım ben bu elle testi 2 aydır kendimi tanımış oldum bu sayede bilgilenmiş oldumm :) rahim ağzı adet zamanı aşağıya doru iniyor adet görüceğimiz içinn adetten bir hafta 10 gün sonra rahim ağzı yumuşamaya başlıyorr bir kaç gün sonra yumurtlama zamanı hatta günü iyice yukarı doru alıo kendini çok enteresan dimi :) orta parmağını soktuğunda rahim ağzı ucu eline zor geio işte o zaman yumurtlama oluyor demektir :) ve döllenme gerçekleşirse yukarıda bebeği rahimde koruyck bir hal alıyor dış darbelere karşı ve aşağıya taki doğuma kadar inmioo :) eğer döllenme olmaz ise adet bir kaç gün kala aşağıya doru düşüyor ve sert et şeklini alıyor vajina içide daralıyor zaten parmağını soktuğun zaman kuruluk ve daralma hissediyorsun işte anlaki adet olucaksın :) ben 2 aydır denedim duyduklarım ve okuduklarımla bu durumu onaylıyorummm :) ellerini iyi yıkayıp 2 günde bir rahim ağzını kontrol edip kendini takip edebilirsin bu şekilde cnmm bazı insanlar buna çok ilkel bakıyorlar kusura bakmasınlarda o rahim ağzına parmağımızdan daha geniş ve büyük birşey çok afedersiniz ilişki esnasında darbe uygularken bişey olmuyorsa çok nazikçe parmağımızla dikkatli bir şekilde takip etmekte sorun görmüyorum benn hijyenik olduktan sonraa
Nice senelerin olsun. Sağlık,mutluluk,sevdiklerin hep seninle olsun. Yeni yaşında hep güzel haberler alayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
Burada gözüktüğünden koyular ama tabi ki pik değilKızlar selam daha silik olan dün gece diğerini de az önce yaptım bugün yarın yumurtlarim sanki sizce kontrole yarın mı gideyim folikül boyutu vs için ya da yarın sabah yapıp duruma göre mi gideyimdaha yumurta akı akıntım başlamadı ama ovulasyon çok yakın ateş falan basıyor
evet arkadaşım bir kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı hshshahahaKızlar günaydın. Tarihin tozlu sayfalarından çıktı

bence yarın duruma göre git az daha koyulaşsın civcivimKızlar selam daha silik olan dün gece diğerini de az önce yaptım bugün yarın yumurtlarim sanki sizce kontrole yarın mı gideyim folikül boyutu vs için ya da yarın sabah yapıp duruma göre mi gideyimdaha yumurta akı akıntım başlamadı ama ovulasyon çok yakın ateş falan basıyor
Öyle yapayim bi akşam da bakayım tabi zatn ovulasyon akıntım yok suvandabence yarın duruma göre git az daha koyulaşsın civcivim
pik yaklaşıyor canım aynen hazırlıklı olBurada gözüktüğünden koyular ama tabi ki pik değil
İnşallah doğrudur canım. Pek güvenilir bir marka değil.Kızlar dayanamadım bata 3 gün kala yaptım böyle çıktı artimed doğruluk payı var mıdır Eki Görüntüle 3684186