• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Progesteron ara kanama yapıyor bu arada regl dışında da çünkü biz umredeyken bir çok kadın kullanmıştı çoğunda ara kanama yapmıştı inşallah regl değildir 🥲
aslında o ara kanama değil vücut progestrona dayanamıyor ama hala hap alınmaya devam edildiği için mecbur bekleyen kanı biraz salıyor bence. zaten içmediğin gün hemen tam dökülmeye başlıyor öyle durumlarda

aslında o ara kanama değil vücut progestrona dayanamıyor ama hala hap alınmaya devam edildiği için mecbur bekleyen kanı biraz salıyor bence. zaten içmediğin gün hemen tam dökülmeye başlıyor öyle durumlarda

yarına kadar bakalım artmazsa beklıcem zaten testte de cıkar artrsa da zaten reglı test mest yapmam.. buarada kullansan mı kullanmasan mı kararsız kaldım zaten doktor cumaya kdr kullan dedı

Aaa sebebini bilmiyordum ama yaşayan çok gördüm umrede her gün bir sürü kadın , kadın umre hocasına koşuyordu böyle böyle oldu diye 😂😂

yarına kadar bakalım artmazsa beklıcem zaten testte de cıkar artrsa da zaten reglı test mest yapmam.. buarada kullansan mı kullanmasan mı kararsız kaldım zaten doktor cumaya kdr kullan dedı
doktor öyle dediyse kullan bence vardır bir bildiği bu işler belli olmaz

Back
X