• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya güzel tabi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok emziremedkm ben 6 ay zar zor. Zorlukları da var kolaylıkları da.insallah Rabbım.yureginden geçenleri kavusturur melek insallah.
Olsun canım emzırmıssın sonucta annelıgı tatmışsın allahım ısteyen herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın cok zor ımtıhan🥹

Ya güzel tabi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok emziremedkm ben 6 ay zar zor. Zorlukları da var kolaylıkları da.insallah Rabbım.yureginden geçenleri kavusturur melek insallah.
Ya bende iki ay anca emzirebildim. 🥲

Doğru söylüyor doktor valla testlerle gerilim yaratıyoruz 🤣 ben bir ay kullandım o bile bi heyecan stres yaratıyor ondan sonra bide gebelik testlerine başlıyoruz🤣🤣
Aynen öyle bu ay yapmıcam bir şey salıcam bakalım irdelemicem incık cıncığını çıkarıyoruz

Aynen öyle bu ay yapmıcam bir şey salıcam bakalım irdelemicem incık cıncığını çıkarıyoruz
Başlarda öyle oluyorda sonra salıyorsun zaten ister istemez inşallah sizlerin okadar uzun sürmez. Benim 17 ay oldu hiç gebelik oluşmadı. Bundan bi kaç ay önce kafayı yemiştim nerdeyse ama çok şükür akıl sağlığımı kaybetmeden normale döndüm🤣 belirti falan arayıp kendinizi yorup strese girmeyin ben ne belirtiler yaşadım aylarca sonuç yok🤣 belkide gebelik planlamadan önce hiç vücudumuzu dinlemediğimizden farketmiyorduk oyüzden şimdi herşeyi belirti sanıyoruz. Artık oram mı ağrımış göğsüm mü şişmiş bıraktım onları regle yakın zaten hepsi oluyor bunların çözdüm🤣

canim dusunmeden zaten olmaz illa dusunuruz sadece stres yapmamamiz lazim ya olmazsa niye olmuyor diye strese sokuyoruz olmazsa yine deneriz diyip rahatlamamiz lazim
Bu ay hıc rahatlatamıyorun kendımı hsg nın stresı var ıstumde ıste regl olursam ona mecbur kalacamya atamıyorun bu fıkrı aklımdan ayın basında bu kararı aldıgımda bole bısey yoktu sımdı ıcımde korku stres

Back
X