• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

hiç hevesim yok desem... pazartesiye doktor randevusu aldım hemen regl iken hormon testlerimi falan veririm en azından dedim. normalde 2-3. gün hormon testi veriliyor benim bugün 1. gün dersek pazartesi 4. gün olmuş oluyor bir sıkıntı olur mu acaba
Sıkıntı olmaz canım ben 4. Gün vermiştim hormon testlerini

• Öğleden sonra 10:00–20:00 arası en ideal zaman.
  • En çok önerilen saat aralığı: 14:00 – 16:00 (öğleden sonra)
Ben chate sorduğumda böyle demişti
Iste en güzeli sonuc 2 4 arasında her saat yapmıs ve hıc dogru duzgun yumurtlama gorememıs bırı olarak saat4 de yaptıgımda ılk defa pik gordum ıste

Iste en güzeli sonuc 2 4 arasında her saat yapmıs ve hıc dogru duzgun yumurtlama gorememıs bırı olarak saat4 de yaptıgımda ılk defa pik gordum ıste
Ocak ayında bende böyle deneyeceğim ama pik görür görmez ilişki mi olmak zorunda onu anlamıyorum. Diyelim 4 te yaptım pik gördüm. Akşam 10 da ilişki oldu. Olur mu? 😅 yani akşam 10 da da yapsam pik görsem yineaynı aynı olmuyor mu? Offf kafam çok karıştı

Ocak ayında bende böyle deneyeceğim ama pik görür görmez ilişki mi olmak zorunda onu anlamıyorum. Diyelim 4 te yaptım pik gördüm. Akşam 10 da ilişki oldu. Olur mu? 😅 yani akşam 10 da da yapsam pik görsem yineaynı aynı olmuyor mu? Offf kafam çok karıştı
Yo ben hemen pık gorur gormez ılıskı yapamadım benım perşemben cuma koyudyu hatta cuma tam pıktı asırıda bır sancım oldu aglayacak kadar cumartesı soldu bu sancıyıda ılk defa yasadım

4 te gördün heemn o saatte nasıl ilişki olsun belki o senin pikinin başlangıç saati belki bitiş saati yani sadece gördüğün zaman verimli dönem içinde olmuş oluyorsun üst üste 3 gün değerlendirmek lazım olay bundan ibaret sonrasında gün aşırı devam etmek istiyıorsan o şekşlde devam edersin garanti olsun diye

Kızlar bat 16-17 aralık bugünki testim laboquick marka awox da yaptım ondaki çizgi daha silik fotoğrafta görünmedi laboquick yanlış pozitif vermiyoe diye biliyorum ama eminde olamadım çok silik olunca

Eklentiler

• IMG_0234.webp
    IMG_0234.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 51
Zaten aslında pik yumurtanın en büyük boyutu demekmiş pik olup silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyor işte asıl o zaman döllenme oluyor

Kızlar ovulasyon testinde sabah ilk idrar yalancının tekiymiş haberiniz olsun 🤣🤣 benim de yüreğime indirdi bugün akşam pik olur galiba 🥲

Eklentiler

• 1000049357.webp
    1000049357.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar ovulasyon testinde sabah ilk idrar yalancının tekiymiş haberiniz olsun 🤣🤣 benim de yüreğime indirdi bugün akşam pik olur galiba 🥲
sıvı alımı önemli canım birde çok erken yapmamaya çalış öğlen saatlerinde yapman yeterli diye düşünüyorum baktın ki bayağı koyulaştı akşam da yaparsın çifter yapmaya başlarsın

sıvı alımı önemli canım birde çok erken yapmamaya çalış öğlen saatlerinde yapman yeterli diye düşünüyorum baktın ki bayağı koyulaştı akşam da yaparsın çifter yapmaya başlarsın
Aynen ben pık varsa gunde ıkı kere yapıyorum
Kızlar bat 16-17 aralık bugünki testim laboquick marka awox da yaptım ondaki çizgi daha silik fotoğrafta görünmedi laboquick yanlış pozitif vermiyoe diye biliyorum ama eminde olamadım çok silik olunca
Var gıbı gozukuyor

Bence en güvenilir testlerden laboquick ve gebelik de var 😊 hayrlı uğurlu olsun inşaAllah 🌸

Canim ilk idrar ile yapılmıyor. 🥹 Benim ne zaman kasik ağrım olsa o saatte yapsam sıvı alımına dikkat etmeden yapsam bile pik gördüm
Ayy kızlar ben sabah ilk idrar yoğun olur yalancı pozitif olur sanıyordum o yüzden yapılmıyor sanıyordum meğerse lh sabahları çok az salgılanıyormuş yalancı negatif oluyormuş benim de bugün akşam pik olur tahminimce, benim ağrı çatlayınca oluyor pikten hemen sonrası oluyor yani silinmeye başladığı zaman o zaman da tereddütte kalıyorum 😢 böyle bir kaç gün günde 2 kere falan yaparak takip etmeye çalışırım bakalım hem de kadın doğuma gidicem pik ne durumdayken yumurta nasıl oluyor onu da netleştirmiş oluruz

Ayy kızlar ben sabah ilk idrar yoğun olur yalancı pozitif olur sanıyordum o yüzden yapılmıyor sanıyordum meğerse lh sabahları çok az salgılanıyormuş yalancı negatif oluyormuş benim de bugün akşam pik olur tahminimce, benim ağrı çatlayınca oluyor pikten hemen sonrası oluyor yani silinmeye başladığı zaman o zaman da tereddütte kalıyorum 😢 böyle bir kaç gün günde 2 kere falan yaparak takip etmeye çalışırım bakalım hem de kadın doğuma gidicem pik ne durumdayken yumurta nasıl oluyor onu da netleştirmiş oluruz
Evet evet ikindi vaktinden sonra daha net sonuç veriyor. Bizi de haber et ben çok merak ediyorum doktor kontrolü ve pik eş zamanlı ilerliyor mu diye

Bu ay hıc rahatlatamıyorun kendımı hsg nın stresı var ıstumde ıste regl olursam ona mecbur kalacamya atamıyorun bu fıkrı aklımdan ayın basında bu kararı aldıgımda bole bısey yoktu sımdı ıcımde korku stres
regl olursan en azindan icin rahatlayacak hsg cekince öylee düşün

Back
X