• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kullanmasak bile dönüşebiliyor canım. Bence biraz da rahme tu yu nemasına bağlı işte. Dene gitsin ay.

Kullan bakalım neler olacak. Çocuğa giden her yol mübahtır 🤣
Aşkım şaşırdım artık neyi deneyeceğimi ya valla beni en çok bunlar yoruyor takviye yöntem besin yok hemen kalkma yataktan yok havuç suyu dene ya bazen bana gelenler bir geliyor anlatamam

Kızlar napıyorsunuz ya nasılsınız. Şubat grubu kurun da demirbaş olarak gireyim listeye 😂 Ocakta da rahim ağzındaki yara için tedavi olacağım birliktelik bir süre yasak. Ben geldiğimde umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız amin 🙏🏻❤️

Geçen ayki belirtiler:
-Kasık ağrısı böyle sızı gibi ve Ara ara kramp. ( Bu ayda var)
-Bel ağrısı (bu ayda var)
-Göğüs ağrısı sol tarafim genelde dpo6da başladıydi (bu ay yok)

-Gece üşüme titreme bı kaç defa (bu ayda oldu)
-Krem ve beyaz akıntı ( bu ayda var )
-Bacağıma Ağrı vuruyor ( bu ayda başladı bende)

Valla eğer bu ay tutmadiysa :KK70: hepsi yalan demek son 3 gün hadi bakalım :KK70:
Benimde son 4 gün hahaha

Kızlar napıyorsunuz ya nasılsınız. Şubat grubu kurun da demirbaş olarak gireyim listeye 😂 Ocakta da rahim ağzındaki yara için tedavi olacağım birliktelik bir süre yasak. Ben geldiğimde umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız amin 🙏🏻❤️
Yaaa güzel kalplim benim ne güzel dua ettin. Rabbim bekleyen isteyen herkesin kucaklarini tez vakitte sağlıklı bebek ile doldursun 🙏🏼 ❤️

Kızlar bu labo test kuruma cızgısımı bırakıyor benmo bısey goruyorum

Eklentiler

• IMG_7210.webp
    IMG_7210.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7205.webp
    IMG_7205.webp
    173 KB · Görüntüleme: 62
Insallah oyledır erken gebelık degıl kaset testler yaltım cıkmadı pazartesı olmassam bıdaha yaparım
Askim yanlış umut vermekten çok korkuyorum ama şunu söyleyeyim bana eczacı kaset test adet gecikmesinden 1 hafta sonra belirgin çıkarır demişti erken gebelik testi daha net olur inşallah da beklenmedik bir müjdedir 🥹 olmazsa da Rabbim içine bir ferahlık versin kalbini genişletsin

Askim yanlış umut vermekten çok korkuyorum ama şunu söyleyeyim bana eczacı kaset test adet gecikmesinden 1 hafta sonra belirgin çıkarır demişti erken gebelik testi daha net olur inşallah da beklenmedik bir müjdedir 🥹 olmazsa da Rabbim içine bir ferahlık versin kalbini genişletsin
Evet erken gebelık almadım bende

Melek laboquick daha önce hatalı yanıt vermişti bana ama nedense bende bir umutlandım ya sen şu an dpo kaçtasın. Negatif gibi düşün umutlanma
Ya bende kactayım bılmıuorum sımdı eskı mesajlara bakcam galıba yunurtam 28 ı pık oldu 29 unda cstladı 30 dpo1 se bugun 14 dpo testlerım erken gebelık degıl ama galıba kuruma cızgıdı aama suda var daha once cıkmadı hıc la oda yaptım

Back
X