BAT 10 15 MART OLANLAR BUYRUN BEKLEYELIM MUHABBETLE ZAMAN GECIRELIM

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Yumurtlamanın 10. Gunundym tahmınen 10 11 mart bat?
Yokmu kımsecıkler
Bu zamnı beraber beklerız

Son düzenleme:
Yumurtlamanın 10. Gunundym tahmınen 10 11 mart bat?
Yokmu kımsecıkler
Bu zamnı beraber beklerız
Ben varjm bennnn benim de 12 mart diye tahmin ediyorum. Cunku ovu tetsinde 17 martta poztifi gordum. 18. Gun yumurta catlasa 14 gun sonra yani 32. Gun adet gormem gerek. O da 12 marti isaret ediyor. Hey Allahim bu ay olsun nolur

Benimde bat yarın cani.

Ben varjm bennnn benim de 12 mart diye tahmin ediyorum. Cunku ovu tetsinde 17 martta poztifi gordum. 18. Gun yumurta catlasa 14 gun sonra yani 32. Gun adet gormem gerek. O da 12 marti isaret ediyor. Hey Allahim bu ay olsun nolur

Ben de 15 Mart bekliyorum

Ovulasyon testini tuttiramadim ben ayni saatte yapilmasi sıkıntı. Duzenli gelirse 15 yada 16 mart olabilir
Gunaydın hoşgeldınız kızlar bn hamıle degılım kan testım negatıf
Ama sızınle beklerımmmmmmm

BENimde 15-16 mart bekliyorum 35 günde bir görüyorum adetin 20. Si çift çizgi ayın 1 idi ertesi günd çatlasa 15-16. Yumurtlamadan 1 gün sonra tek ilişki olabildi ama umut işte. Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik uyku susuzluk mevcut gögüslerim şiş ama acımıyor Allah büyük ol derse olur . Az da olsa umudum var ortalama 5 gün nasıl geçer bilmem :(

BENimde 15-16 mart bekliyorum 35 günde bir görüyorum adetin 20. Si çift çizgi ayın 1 idi ertesi günd çatlasa 15-16. Yumurtlamadan 1 gün sonra tek ilişki olabildi ama umut işte. Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik uyku susuzluk mevcut gögüslerim şiş ama acımıyor Allah büyük ol derse olur . Az da olsa umudum var ortalama 5 gün nasıl geçer bilmem :KK43:
Geçer geçer merak etme canm inşallah vardr sen ustune dusenı yaptn zaten

InsaALLAH ama suan adet belirtilerimi yasiyorum. Yüzümdeki sivilcem cikti akintim basladi
O akıntı bnde 2 gyndur vae zaten bı an kantrstını bılmesem umutlncam innkı cunku hiç adet belirtm yok bnm adetten once cok agrrdı goguslerm şuan dokunnca haff agryr

O akıntı bnde 2 gyndur vae zaten bı an kantrstını bılmesem umutlncam innkı cunku hiç adet belirtm yok bnm adetten once cok agrrdı goguslerm şuan dokunnca haff agryr
Yahu ben de anlamadim ki ben zaten adetten once akintim baslar sonra adetim gelir. Gogus agrim hafif olur, gogus agrimin gectigi gun ya da ertesi gunu adet kesin olurum. Ama benim gogus agrim geceli 3 5 gun oluyor. Adetimin eli kulaginda gibi hissediyorum sivilcem pörtledi kocaman:/ net adet belirtilerim

Bugun dayanamadim test yaptim neGatif cikti. Saatler sonra baktim ikinci cizgi golgeydi. Ya aslinda hic oyle olmazdi diger aylar. Negaatif cikarsa negatif kalirdi.ya hayal goruyorum.. ya da öyle inanmak istiyorum.. ama umudum RABBimden.. O ol derse olur..

Back
X