BAT 10 15 MART OLANLAR BUYRUN BEKLEYELIM MUHABBETLE ZAMAN GECIRELIM

Kirmizilar geldi
Bnmkıde gelir bugun yada yarın canm hayırlısı Allahtan testte golge var demiştn ama
Bnde bugun ovulasyon testı yaptım koyulaşmaya başlamış adete yakın koyulaşabılıyrmş hormonlardan yanı hayaller alabora

Kirmizilar geldi
bi baksana cnm
hanı rahım aşagıda yukarıda kontrolu durumu varya bnde oyle bı bakım dedım ama hanı ıdrara sıkışıkken olur ya onun gıbı vajınanın hemen girişinde daha rahime bıle dokunmadan yukarıdan aşagıga bı balon gıbı şişlik var buna hıç dıkkat ettınmı adet donemınde falan benm ilk deda oyle yanı rahimi kontrol etcektım ama sankı bı balon varmış gıbı bı şişlik var

Bnmkıde gelir bugun yada yarın canm hayırlısı Allahtan testte golge var demiştn ama
Bnde bugun ovulasyon testı yaptım koyulaşmaya başlamış adete yakın koyulaşabılıyrmş hormonlardan yanı hayaller alabora
Ovulasyonu ben de yapmistim koyulasmisti. Dun de o golge cizgiyi gorunce daha da umutlanmistim. Ama bugun husran. Inan artik hic bisey yapasim gelmiyor. Baska doktora gidecegim 1 yil dolmadan rahim ici filmi cekmeyelim demisti ama ben artik onu cektirmek istiyorum ne varsa yaptirmak istiyorum ya zaten 9. Aya giriyoruz. 1 yil olmak üzere.. kafam cok dolu ya

Ovulasyonu ben de yapmistim koyulasmisti. Dun de o golge cizgiyi gorunce daha da umutlanmistim. Ama bugun husran. Inan artik hic bisey yapasim gelmiyor. Baska doktora gidecegim 1 yil dolmadan rahim ici filmi cekmeyelim demisti ama ben artik onu cektirmek istiyorum ne varsa yaptirmak istiyorum ya zaten 9. Aya giriyoruz. 1 yil olmak üzere.. kafam cok dolu ya
Gt gckalma bnce bak bn bıraz daha bklım derkn 17 ay oldu bnde fılm çktrcm

Back
X