- 5 Mayıs 2020
- 793
- 389
- 103
- 34
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Öyle düşünme ya olumlu düşün inşAllah vardır inşAllah olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Benim hiç ağrımadığı olmadı bakalım belli olmuyor dediğin gibi her ay belirti arıyoruz aa evet benimde öyle felan ama fös çıkıyorValla ben de anlamadım şöyle ki bi ay yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrım başlıyo açıp yorumları okuyorum gebelik belirtisi diyolar tamam diyorum normalde adete bir hafta kala ağrırdı şimdi erken başladı kesin hamileyim ama yok olmuyo sonra başka bi ay adete bi kaç gün kalmış göğüs ağrım hala başlamamış diyorum tamam bu sefer de farklı bu sefer kesin oldu yok yine olmadı bi ay çok gaz sancım oluyo batmalar var ama yine olmuyo bu ay da hiç bi belirtim yok sadece yumurtlamadan sonra bikaç sivilce çıktı yüzümde iki tanesi de dudağımın kenarında uçuk gibi çıktı geçen bi yerde okudum kız hamile kaldığı ay bi sürü sivilcem çıktı dudağımın kenarında özellikle demiş bu ay diyorum tamam işte benim de öyle kesin varAma olduğunu hiç sanmıyorum 2 yıl oldu çok uzak bi ihtimal gibi geliyo
![]()