- Konu Sahibi Minikfaremmm
Canım bende de yok yaptım bugün erken gebelik testi negatifYapma cnm günlerimiz aynı seninle kasetle ben yaptım bugün cıkmadı :) var mı yok mu bilmiyoruz ama bende sonuç bugün bu salıyı beklemek daha hayırlı olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende de yok yaptım bugün erken gebelik testi negatifYapma cnm günlerimiz aynı seninle kasetle ben yaptım bugün cıkmadı :) var mı yok mu bilmiyoruz ama bende sonuç bugün bu salıyı beklemek daha hayırlı olacak
Daha erken cnm günümüzden bi gün önce bi daha yaparız.Canım bende de yok yaptım bugün erken gebelik testi negatif
Senin yumurtlama hangi gün oldu benim 30 ocak pikti 31 Ocak siliklesti bugün adet ağrım varYapma cnm günlerimiz aynı seninle kasetle ben yaptım bugün cıkmadı :) var mı yok mu bilmiyoruz ama bende sonuç bugün bu salıyı beklemek daha hayırlı olacak
25 26 cnm 27 de çatladı seninle batlarımız aynıydı sanırım öyle hatırlıyorumSenin yumurtlama hangi gün oldu benim 30 ocak pikti 31 Ocak siliklesti bugün adet ağrım var
Bende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldumAynen canım ben bu ay doktora gideyim bi ultrasonla bakılsın diyorum, bende sorun yoksa eşimi götürcem![]()
Evet bat 10 Şubat ama yumurtlama geç oldu25 26 cnm 27 de çatladı seninle batlarımız aynıydı sanırım öyle hatırlıyorum
Kurma kendini canım artık hiç bişey eskisi gibi değil hormonlarımız yediklerimiz içtiklerimiz kazaya gebe kalmalar azalıyor. Düşüne düşüne kendini hasta edersin mazallah. Eşin doktora gitmiyosa da çiğ yemiş bitter çikolata muz falan yedir.Bende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldum![]()
Evet geç olmuş o yüzden kaset testle son ana kadar çıkacağını sanmıyorum.Evet bat 10 Şubat ama yumurtlama geç oldu
Herşey etkiliyo valla kadında olduğu kadar spermlerinde hızı, sayısı, ömrü bakacaz artıkBende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldum![]()
Evet canımSelisay senin 26 Ocak çatlama günü ya o günü de sayarsak bugün 12.gun oluyor değil mi yanlış hesaplamadim
Benim beş günüm var yani varsa öğrenmem icin o da 11 Şubat yapıyor negatifi hangi gün görmüştün ayın kaçındaEvet canım
Tamam denicem kuzum saolasın dedigin gibi artık takmamak lazım ozaman düzlüğe cıkıcaz işte hayırlısıylaKurma kendini canım artık hiç bişey eskisi gibi değil hormonlarımız yediklerimiz içtiklerimiz kazaya gebe kalmalar azalıyor. Düşüne düşüne kendini hasta edersin mazallah. Eşin doktora gitmiyosa da çiğ yemiş bitter çikolata muz falan yedir.
Aynen de öyleeHerşey etkiliyo valla kadında olduğu kadar spermlerinde hızı, sayısı, ömrü bakacaz artık![]()
Peki size Bi şey sorcam hani adete yakın ovülasyon testi pozitif çıkanlar Hamile olabiliyor ya ovülasyon testi silik çıkıp Hamile kalanlar oldu mu hiçBenim beş günüm var yani varsa öğrenmem icin o da 11 Şubat yapıyor negatifi hangi gün görmüştün ayın kaçında
Öyle olan olduğu söyleniyor ama bilmiyrmPeki size Bi şey sorcam hani adete yakın ovülasyon testi pozitif çıkanlar Hamile olabiliyor ya ovülasyon testi silik çıkıp Hamile kalanlar oldu mu hiç![]()
Hiç bir şeye güvenmicez anlaşıldıÖyle olan olduğu söyleniyor ama bilmiyrmbenim adetten iki gün önce eşit koyuluktaydi ama adet olmuştum
AynenHiç bir şeye güvenmicez anlaşıldı![]()
Benim beş günüm var yani varsa öğrenmem icin o da 11 Şubat yapıyor negatifi hangi gün görmüştün ayın kaçında