• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben bu ay doktora gideyim bi ultrasonla bakılsın diyorum, bende sorun yoksa eşimi götürcem 😊
Bende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldum 😔

Bende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldum 😔
Kurma kendini canım artık hiç bişey eskisi gibi değil hormonlarımız yediklerimiz içtiklerimiz kazaya gebe kalmalar azalıyor. Düşüne düşüne kendini hasta edersin mazallah. Eşin doktora gitmiyosa da çiğ yemiş bitter çikolata muz falan yedir.

Herşey etkiliyo valla kadında olduğu kadar spermlerinde hızı, sayısı, ömrü bakacaz artık 🤷‍♀️

Kurma kendini canım artık hiç bişey eskisi gibi değil hormonlarımız yediklerimiz içtiklerimiz kazaya gebe kalmalar azalıyor. Düşüne düşüne kendini hasta edersin mazallah. Eşin doktora gitmiyosa da çiğ yemiş bitter çikolata muz falan yedir.
Tamam denicem kuzum saolasın dedigin gibi artık takmamak lazım ozaman düzlüğe cıkıcaz işte hayırlısıyla

Back
X