• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20210208_213816.webp
kizlae ben gene dayanamadım bgn gene erken gebelik testi yaptım buda laboquick erken gebelik testi bu test yanlitirmi ya 5 dakika içinde cikti

Bende laboquick erken gebelik testi kullandım kuruma çizgisi bile görmedim önceki aylarda. Hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Bat kaçtı?
İnsallah 🤲🤲 benim bat 15 Şubat regilden 6 gün sonra yumurtlamam olmustu 28 29 bgn çatlamanin 10. Günü

PicsArt_02-09-07.51.45.jpg

Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm

Son düzenleme:
Bizim batlarımız aynı:) ovulasyon testi kullanmadım bu ay o yüzden onu bilmiyorum ama takvimde 3 Ocak gösteriyor M Melegim96
bende ovulasyon kullandım canım ama şansıma geç yumurtlama oldu ve testim bitti 1 şubatta yumurtlama sancımla anladım bu sancıdan sonra benim genelde 2 gün pik gösterir ve 3. gün çatlama olur tahminen 3ünde çatladı 1ini ve 3ünü değerlendirdim bakalım nolucak 😊

Eki Görüntüle 2779286
Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm
Evet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatif ☹️

Evet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatif ☹️
Bukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba

Back
X