Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun adet oldum soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum bakalım. Adetiniz kaç gün?Herkese merhaba biz de diğer ay denedik maalesef şu an adet oldum bu ay soğan kürü denemek istiyorum aranızda deneyiniz var mı acaba
Evet bende bu ay 5 gün gecikme oldu adet oldum dün adet bitsin soğan kürü başlayacağım ben iki çocuğuma onla hamile kaldımBiraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağım
Bu ay beraber soğan kürü yapalım kızlar ben etkisini daha önce gördüm umarım bu seferde etki eder sizede banadaBende bugun adet oldum soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum bakalım. Adetiniz kaç gün?
Ben denedim cnm 11 yıl önce oğlumda onla kaldim hamile denedigim ilk ay tuttu ikinci de 7 yıl önce kızıma hamile kaldım yine soğan kürü ile ama onda ikinci ayında kaldım hamileHerkese merhaba biz de diğer ay denedik maalesef şu an adet oldum bu ay soğan kürü denemek istiyorum aranızda deneyiniz var mı acaba
şuan 3. Gündeyim 6 gün sürüyorBende bugun adet oldum soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum bakalım. Adetiniz kaç gün?
Sabah aç karnına Bir buçuk bardak içme suyu kaynarken bir kahverengi soğanın ince kabuğunu soyun 4 bölüp kaynayan suya atın ağzını kapatın tencerenin 5 dk kaynasın altını kapatın süzüp ılık ama çok soğuk değil hafif sıcağa yanın şekilde için akşamda aynı şekilde aç karnına taze yapikacak her seferinde 15 gün yapılacak sonra ara verilecek hamilelik olmazsa diğer ay 10 gün yaparsinizBu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz soğanın içini 1.5 su bardağı suyla kaynatıp sabah aç karnına için diye videolar izledim ama doğru mu sizce
Teşekkür ederim inşallah bu ay sağlıcakla bebişlerimiz bizlere nasip olur. İnşallah içebilirimSabah aç karnına Bir buçuk bardak içme suyu kaynarken bir kahverengi soğanın ince kabuğunu soyun 4 bölüp kaynayan suya atın ağzını kapatın tencerenin 5 dk kaynasın altını kapatın süzüp ılık ama çok soğuk değil hafif sıcağa yanın şekilde için akşamda aynı şekilde aç karnına taze yapikacak her seferinde 15 gün yapılacak sonra ara verilecek hamilelik olmazsa diğer ay 10 gün yaparsiniz
Bende ilk günümdeyim 6 gün sürüyorr hemen hemen aynıyızşuan 3. Gündeyim 6 gün sürüyor
Adet zamanı baslayabilirmiyiz?Teşekkür ederim inşallah bu ay sağlıcakla bebişlerimiz bizlere nasip olur. İnşallah içebilirim![]()
Bende deneyeceğim incir kürünü de çok duydum o nasıl bilginiz var miSabah aç karnına Bir buçuk bardak içme suyu kaynarken bir kahverengi soğanın ince kabuğunu soyun 4 bölüp kaynayan suya atın ağzını kapatın tencerenin 5 dk kaynasın altını kapatın süzüp ılık ama çok soğuk değil hafif sıcağa yanın şekilde için akşamda aynı şekilde aç karnına taze yapikacak her seferinde 15 gün yapılacak sonra ara verilecek hamilelik olmazsa diğer ay 10 gün yaparsiniz
Onu duydum ama hiç denemedim sanırım o yumurta çatlaması da yardımcı oluyor deneyebilirsiniz doğal şeyler sonucdaBende deneyeceğim incir kürünü de çok duydum o nasıl bilginiz var mi
Amin cnm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim inşallah bu ay sağlıcakla bebişlerimiz bizlere nasip olur. İnşallah içebilirim![]()