Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birde
Allah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birde
Vallahi benim de göğüs ağrım hiç yok geçen ay kimyasal geçirdim ne göğüs hassasiyeti ne kaşık ağrısı ne mide yanması hiçbir şeyim yoktu göğüslerim dolgunlaşmıştı sadece regl olacakmış gibi bu ay da aşırı derecede soğuk kasığımda Sancım var sadece sol göğsümün yan tarafına elleyince hafif bir acı var gereksiz bir bel ağrım var yineonun dışında da hiçbir şeyim yok benim de ayın 15’inde test yaptın mı hiç