• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Benim vardı yumurtlamadan sonra başladı ara ara oluyordu şuan yok
Bnm yumurtlama sonrası hiç olmadi yeni basladi gecen gun baya boyle jel kivamli krem renkli akinti geldi nette yerlesme akıntısı vs dediler ama anlamadim birkac gun geldi kesildi dunden beridir gelmiyor

Bnm yumurtlama sonrası hiç olmadi yeni basladi gecen gun baya boyle jel kivamli krem renkli akinti geldi nette yerlesme akıntısı vs dediler ama anlamadim birkac gun geldi kesildi dunden beridir gelmiyor
Allah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birde

Allah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birde
Bende gecen ay kimysal gecirdigimde hicbir belirtim yoktu kasik gogus agrisi vs olarak sadece sulu akintkm vardi

Vallahi benim de göğüs ağrım hiç yok geçen ay kimyasal geçirdim ne göğüs hassasiyeti ne kaşık ağrısı ne mide yanması hiçbir şeyim yoktu göğüslerim dolgunlaşmıştı sadece regl olacakmış gibi bu ay da aşırı derecede soğuk kasığımda Sancım var sadece sol göğsümün yan tarafına elleyince hafif bir acı var gereksiz bir bel ağrım var yineonun dışında da hiçbir şeyim yok benim de ayın 15’inde test yaptın mı hiç
Mide yanması gebelik belirtisi olabiliyormu? Dünden beri gece uyandıran bi mide yanmam var dpo9 dayım.

Back
X