Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
403
128
18
25
Kızlar ben bu ay 18 inde klomene başladım 23 ünde kontrolüm vardı yeterli olgunlukta değildi 28 ime kadar ilacı uzattık 28 inde tekrar gittiğimde 26 mm sağ 24 mm soldu ovitrelle vurundum o gün saat 16.35 de
yani şöyle anlatıyım
18 Temmuz klomen başlamgıç adet 5. Güm

23 Temmuz ikinci doz Klomeni başlangıç 5 gün daha devam

28 Temmuz ovitrelle 16.35

29 Temmuz 21.42 ilişki

30 Temmuz 21.50 ilişki

31 Temmuz ilişki olmadı

Benim sürecim bu şekilde bugün ki hissiyatlarımı belirtecek olursam da inanılmaz baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ateş basması özellikle baş boyun ve sırt kasıklarda gerginlik alt karın şişlik ve sertlik
13 Ağustos regl günüm inşallah olmam sizlerde durum ne birbirimize destek olalım mı ?

Merhaba insallah saglikla olusur gebeliginiz.ben herangi bir tedavi olmadim.yada asilama vs.sadece yedi ay once bebegimi kaybettim gebeyken.temmuzda korunmayi biraktim doktor kontrolunde.18 temmuz benimde son adet tarihim.adetimde on agustos.bekliyorum bende bakalim.insallah isteyen herkez bizlerde guzel bir gebelikle kucagimiza aliriz.bendede bazi belirtiler var sabahlari mide bulantimda oluyor hafif.piskolojikmi bilemedim ama alt karinda sislik hafif tatli bir agri.hemen hemen ayno gunlerde denemisiz.umarim guzel haberler veririz. siz daha cok emek vermissiniz ilk gebeliginizmi olucak acabaa

Evet ilk gebelik olacak 2 senelik evliyiz inşallah sağlıcakla tutunması nasip olur diyelim sanada çok geçmiş olsun inşallah o yavruyu kaybetmişsin ama Rabbimin daha iyi bildiği bişey vardır muhakkak

12 Temmuz son adet tarihim 11-12 Ağustos gibi bekliyorum bende regl yumurtlamam 28 Temmuzdu 27 temmuzu değerlendirdik çokkkk sabırsızım daha çok var nasıl geçecek bu günler

Evet ilk gebelik olacak 2 senelik evliyiz inşallah sağlıcakla tutunması nasip olur diyelim sanada çok geçmiş olsun inşallah o yavruyu kaybetmişsin ama Rabbimin daha iyi bildiği bişey vardır muhakkak
Amin insallah gozaydinliginiz olur..on agustosta mutlaka girip yazacagim insallah guzel haberler veririz

12 Temmuz son adet tarihim 11-12 Ağustos gibi bekliyorum bende regl yumurtlamam 28 Temmuzdu 27 temmuzu değerlendirdik çokkkk sabırsızım daha çok var nasıl geçecek bu günler
Allahım inşallah bu heyecanlı bekleyişimizin karşılığını verir biraz daha sabır sadece

Selamm benim de bat 12 Ağustos. Yumurtlama büyük ihtimalle 29 temmuzdu. Belirtilerimizi beraber takip edelim
Guzel haberler alalim insallah.bide hanimlar bu surecte folik asit kullandinizmi.ben doktor kontrolunde oldugum icin hem folikasit hemde d vitamino verdi.folikasit b12 de iceriyor.yani otizim yapiyor falan denildi biraz korkmustum cok arastirdim.kullanmaya karar verdim.valla besmele cekip sifa niyetine iciyorum.sizin dusunceleriniz neler

Biz kıştan beri neredeyse istediğimiz için 2-3 ay kullandım ama gebelik olmayınca biraz moralim bozuldu bıraktım çevremde de gebe kaldıktan sonra kullanmaya başlayan sorunsuz doğum yapanlar olunca gebelik öncesi düzenli kullanamadım açıkçası

Bende kullanıyorum canım armefol kullanıyorum bende ekstra bi de inolac kullanıyorum

Allah’a emanet ederek kullanıyorum vallaha bende yapmasam içemesen bu sefer olmayınca kendimi suçluyorum işte içmedim yapmadım olmadı diye o yüzden herşeyi uygulamaya çalışıyorum

Ben multivitamin alıyorum içinde az miktarda folik asit var sadece 200 mg kadar. Onun dışında koyu yeşil yapraklı sebzeler ve kabak çekirdeği çok tüketiyordum zaten sevdiğim için. Çok yüksek miktar olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum herşeyin dozu önemli sonuçta.

Avakado badem falan da tüket canım bende onları yiyorum

Zaten şu an gebeliğimiz varsa çok başındadırfarkettiğiniz belirtileriniz oluyor mu başladı mı
Yani benim ovitrelle falan kullandığım için ağrılarım var biraz özellikle çatlama zamanı ilişki esnasında falan kasıklarımda ağrı hissetttim bugün iğnein üstünden 5 güm geçti bugün de alt karında şişlik sertlik kasıklarda gerilme ve baş dönmesi ateş basması yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…