Yumurtlama esnasında yumurta akı kıvamında oluyor, bunu bazen çok fark edemiyorum ama yumurtlamadan hemen sonraki gün akıntının yoğunluğu azalıyor suluya dönüyor. Geçmiş kayıtlara baktım hep yumurtlamanın ertesi günü sulu olmuş.Ay inşallah ya Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla kolay ve en güzel şekilde bir an önce nasip etsin.Benim en merak ettiğim ovulasyon akıntısı aslında. Nasıl yaşıyorsunuz ne zaman yaşıyorsunuz
O zaman demekki rahim filminden dolayı bu ay 4 gün erken yumurtlama olmuş. Hadi bakalım hayırlısı[
Yumurtlama esnasında yumurta akı kıvamında oluyor, bunu bazen çok fark edemiyorum ama yumurtlamadan hemen sonraki gün akıntının yoğunluğu azalıyor suluya dönüyor. Geçmiş kayıtlara baktım hep yumurtlamanın ertesi günü sulu olmuş.
Aslında ölçmek lazım evet dur ben de yarından itibaren ölçeyim de az kaldı ayırt edebilir miyim bilmiyorum. Birkaç gün daha ölçün bakalım sanırım reglden bir iki gün önce düşmeye başlıyorHanımlar peki hiç ateşinizi ölçüyor musunuz? Adete yakın ateş düşermiş benim yumurtlamadan itibaren önce 36.5 şimdi yumurtlamadan sonra 5.gündeyim iki gündür 36.9 37 çıkıyor
Evet evet öyleymiş düşmeye başlıyormuş ben zaten kendimde hafif sıcaklık hissediyorum, normalde 35.9-36.3 arası falan olur bakalım haftaya düşmeye başlayacak mıAslında ölçmek lazım evet dur ben de yarından itibaren ölçeyim de az kaldı ayırt edebilir miyim bilmiyorum. Birkaç gün daha ölçün bakalım sanırım reglden bir iki gün önce düşmeye başlıyor
Beyaz yapışkan bi sıvı halimde oluyor ama ben genelde ovülasyom testi kullanıyordum sanada tavsiye ederimAy inşallah ya Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla kolay ve en güzel şekilde bir an önce nasip etsin.Benim en merak ettiğim ovulasyon akıntısı aslında. Nasıl yaşıyorsunuz ne zaman yaşıyorsunuz
Ben bir ay yaptım da çok verim alamadim ya iki aydır akıntıya göre hareket ediyorum. Bu ay da 4-5 gün erken olunca şaşırdım açıkçası. Eğer o akıntı yumurtlama akintisiysa yumurtlamadan sonraki 6.gündeyim bugün bir iki belirti hisseder gibi oldum ama 7 aydır düşündüğümüz için kendimi çok umutlandırmayayim diyorumBeyaz yapışkan bi sıvı halimde oluyor ama ben genelde ovülasyom testi kullanıyordum sanada tavsiye ederim
Canım ben 2 senedir deniyorum o yüzden hiç kendini bu kadar sıkma ne kadar sıkarsan o kadar geç oluyor emin ol kafanda bitirdiğin zaman oluyorBen bir ay yaptım da çok verim alamadim ya iki aydır akıntıya göre hareket ediyorum. Bu ay da 4-5 gün erken olunca şaşırdım açıkçası. Eğer o akıntı yumurtlama akintisiysa yumurtlamadan sonraki 6.gündeyim bugün bir iki belirti hisseder gibi oldum ama 7 aydır düşündüğümüz için kendimi çok umutlandırmayayim diyorum
Çok doğru benim de regl başlayınca tamam diyorum belirsizlik bitti diye rahatlıyorum sonraki 2 hafta da rahat geçiyor ama yumurtlamadan sonraki 14 gün o kadar zor kiCanım ben 2 senedir deniyorum o yüzden hiç kendini bu kadar sıkma ne kadar sıkarsan o kadar geç oluyor emin ol kafanda bitirdiğin zaman oluyor
Ben bu ay tedaviye başladım bakalım
Evet gerçekten öyle yani o kadar zor bi durum ki insan kendinden şüphe duyuyor ben bu ağrıyı gerçekten yaşıyor muyum diye o yüzden beklemekten başka şansımız yok inşallah güzel haberler alırız arkadaşımAşılama yapmadım yada ilaç kullanmadım ama benim de tahmini adet tarihim 12 Ağustos 26-28-30 temmuzu değerlendirdik yumurtlama günüm 29 temmuzu gösteriyor şu an bile çok mide yanmam var ve hafif hafif batmalar yaşıyor belirtilerin psikolojik olabileceğinden korkuyorum vakitte geçmiyor
Canım aynısını bende yaşadım bi tek bu gün gündüz iyiydim elhamdülillah ama dün gece benim için çok zorlu geçti böyle resmen gece 4 de uykumdan sağ kasık sızlamasıyla uyandım normal zamanda böyle bi ağrım olsa kesin yataktan ayağa kalktığım da kanamam olurdu ya da o gün içerisinde adet olurdum öyle bi sızlamaydı benimde 28 i iğne vurundum çatlatma iğnesi vurunduğum günle beraber 7. Gün bugünKızlar adet günümdeymişim gibi ağrı yaşadım resmen, adete bir iki gün kalmış olsa kesin adet oldum derdim. Yumurtlama üstünden ya 5 ya 6 gün geçti bu kadar erken belirti olur mu ya?
İnşallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin 10-15 gün sonra güzel haberler alalımEvet gerçekten öyle yani o kadar zor bi durum ki insan kendinden şüphe duyuyor ben bu ağrıyı gerçekten yaşıyor muyum diye o yüzden beklemekten başka şansımız yok inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
İnşallah hayırlı haberi alırızCanım aynısını bende yaşadım bi tek bu gün gündüz iyiydim elhamdülillah ama dün gece benim için çok zorlu geçti böyle resmen gece 4 de uykumdan sağ kasık sızlamasıyla uyandım normal zamanda böyle bi ağrım olsa kesin yataktan ayağa kalktığım da kanamam olurdu ya da o gün içerisinde adet olurdum öyle bi sızlamaydı benimde 28 i iğne vurundum çatlatma iğnesi vurunduğum günle beraber 7. Gün bugün
Hayırlısı Rabbim hayırlısıysa nasip etsin inşallah canım dualarımız birbirimizle olsunİnşallah hayırlı haberi alırızben de o ağrıya mutlaka 1 ya da 2 saat içinde adet olurum çok değişikti. Bakalım.
İnşallah canım inşallah dua edelim birbirimizeİnşallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin 10-15 gün sonra güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?