Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Kızlar sizlere bir şey sorabilir miyim ?
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.

Ediyorum canım sağlıkla tutunsun insallah 🙏 yapar yapmaz at buraya da bakalim birlikte. Benim de umudum azalıyor gibi ya gogus hassasiyeti hissediyor çoğu insan bende tık yok
İnşallah vardır gögüs hassasiyeti veya illa tüm belirtileri yaşayacağız diye bir şey yok bence buarada kasık ağrım fena ya sökülücekmiş gibi 🥺

Eklentiler

• 816B0E9A-EC3C-4918-ADB7-B07BA632F589.webp
    816B0E9A-EC3C-4918-ADB7-B07BA632F589.webp
    10 KB · Görüntüleme: 4
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.
Erken tabi kendim için de diyorum erken diye o yüzden umut bağlamak istemiyorum. Geç döllenmede olabilir

Fazladan varsa bir şey olmaz 2 gün sonra tekrar yenilersin😂 ovülasyon testi kullandın mı?
Kullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpo 😁 ya senin testlerde benimde dikkatimi çekti tekrar koyulasmisti falan bir bakmışsın ikiz geliyor 🤣🤣

Eklentiler

• 1000052424.webp
    1000052424.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 1
Canım erken daha tabii ki, adet olmadan kesin bir şey demek zor. Sadece novacheck kesinlikle yalancı pozitif çıkarmış ondan eminim, doğru olsaydı idrara yansıyan kana da yansırdı

Kullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpo 😁 ya senin testlerde benimde dikkatimi çekti tekrar koyulasmisti falan bir bakmışsın ikiz geliyor 🤣🤣
Merhaba canım
Bilmediğimden soruyorum cahilligime ver lütfen dpo nedir? 🫣

Merhaba canım
Bilmediğimden soruyorum cahilligime ver lütfen dpo nedir? 🫣
Dpo yumurtlamadan sonraki günler canım ovulasyon testi kullaniyorsan eğer pik gördün diyelim ki ertesi gün çatladı catlamadan 1 gun sonra 1 dpodur ve 14 dpo da regl olursun eğer hamile değilsen 🥰

Back
X