Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Dpo 9 da çıkar mı ki ya chatgbpt çıkmaz diyor zaten erken döllenme olduysa çok düşük rakamlarda beta olurmuş 1-10 arası🥲
Canım yerleşmeye göre değişir 10 dpoya kadar yerlesme ihtimali var seninki 10 dpoda yerleşti diyelim ki ancak 12 dpoda pozitifi görürsün ama diğer arkadaş 7 dpo gibi yerlesme belirtisi yaşamış o zmaan 9 dpoda görür yani senin için hala ihtimal var 😊 bir belirtin varmi benim mesela 8 dpodayim ama belirtim pek yok yani çok hafif muhtemelen bende de henüz yerlesme yok

Ben 41 o yüzden pek umudum yok 😊
Yerleşme kanaması daha belirgin mi olur görsen rengi ne sarı ne kahve çizgi gibi çok belirsiz
Canım öyle deme ya 50lerde doğuran var 😁 hayır yerlesme kanamasi belirgin olmazmış tam tersi senin anlattığın gibi olmalı bence sen yarın ilk idrarla test yap gormezsen de umutsuzluğa kapılma regl gününe kadar umut var

Canım yerleşmeye göre değişir 10 dpoya kadar yerlesme ihtimali var seninki 10 dpoda yerleşti diyelim ki ancak 12 dpoda pozitifi görürsün ama diğer arkadaş 7 dpo gibi yerlesme belirtisi yaşamış o zmaan 9 dpoda görür yani senin için hala ihtimal var 😊 bir belirtin varmi benim mesela 8 dpodayim ama belirtim pek yok yani çok hafif muhtemelen bende de henüz yerlesme yok
Yok hayır benim de hatta adet öncesi her zaman göğsüm ağrırdı kendimi bildim bileli şuan oda yok. Sadece benim de sağ ve sol kasıklarıma arada hafif ağrı giriyor ama hemen geçiyor uzun sürmüyor. Bide çok afedersiniz düm gece ilişki yaşanırken sağ kasığım aşırı ağrıdı çok fazla ters bir hareket olmamasına rağmen ve 5 10 dk geçmedi yani hatta o ağrıdan sonra ben acaba mı diye düşünmeye başladım tekrar🥲

Canım öyle deme ya 50lerde doğuran var 😁 hayır yerlesme kanamasi belirgin olmazmış tam tersi senin anlattığın gibi olmalı bence sen yarın ilk idrarla test yap gormezsen de umutsuzluğa kapılma regl gününe kadar umut var
Yarın de randevum var zaten hormonlarima baktırmak için almıştım goremez tabi ama belki gebelik bakar kanda. Rahim kalinlasmasindan anlar mı acaba

Evet kız bende nöyle baktım ama anlamadığım şu madem bilimsel olarak böyleyse bu adetten 5 6 gün önce 100 lerle falan beta sonucu öğrenenlerinki nasıl oluyor 😂
Canım anladığım kadarıyla herkeste beta yükseliş hızı farklı. Mesela implantasyon sonrası 3. Gün için 20 ila 80 ml normal diyor. En alt aralıkta olanın hcg seviyesi bir gün sonra anca 40 oluyor. 80 olanınki 150 160 oluyor.

Canım anladığım kadarıyla herkeste beta yükseliş hızı farklı. Mesela implantasyon sonrası 3. Gün için 20 ila 80 ml normal diyor. En alt aralıkta olanın hcg seviyesi bir gün sonra anca 40 oluyor. 80 olanınki 150 160 oluyor.
Bir de implantasyon farklı zamanda oluyor. Dpo 6da tutunan, dpo 10da tutunana göre bayağı ilerde olmuş oluyor

Yok hayır benim de hatta adet öncesi her zaman göğsüm ağrırdı kendimi bildim bileli şuan oda yok. Sadece benim de sağ ve sol kasıklarıma arada hafif ağrı giriyor ama hemen geçiyor uzun sürmüyor. Bide çok afedersiniz düm gece ilişki yaşanırken sağ kasığım aşırı ağrıdı çok fazla ters bir hareket olmamasına rağmen ve 5 10 dk geçmedi yani hatta o ağrıdan sonra ben acaba mı diye düşünmeye başladım tekrar🥲
Olabilir canım 11 12 dpoya kadar umudunu kaybetme 13 dpodan sonra ihtimaller çok dusuyor ama yine de imkansız değil tabi

Benim daha var ya 🥲 adet olacaksam da hemen olayım da şu ikilemden kurtulayım istiyorum açıkçası bir yanım çok umutsuz bir yanım olabilir diyo
Veee adet oldum 😄😄 açık pembe akıntı gelmeye başladi kendimi biliyorum bu noktadan sonra iflah olmam

Merhaba benim 22 aylık kızım var son adet tarihim 11 Temmuz 3 günlük bir gecikme var ovülasyon testi yapabildim diğer test olmadığı için onda da T çizgisi çok koyu çıktı acaba hamile miyim diyorum

Bi

Birde tam olarak hangi gün geldi detaylı anlatır mısın? Fotosu var mı?
Bende coookkk açık belli belirsiz bir akıntı oldu emin olamıyorum hiç yasamadim
Bat a 5 gün vardı. Sadece camasirimda cok az kahverengi leke vardı. Devamlı bisey değildi

Back
X