Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Öyle bir mevsimdeyiz ki regl neden gecikti veya neden kısaldı hep ister istemez gebeliğe yorumluyoruz neyse pozitif düşünelimm inşallah hepimiz güzel haberler alırızz🥰

Öyle bir mevsimdeyiz ki regl neden gecikti veya neden kısaldı hep ister istemez gebeliğe yorumluyoruz neyse pozitif düşünelimm inşallah hepimiz güzel haberler alırızz🥰
Evettt, ilginc sekilde o kisa lekelenme sonrasi kasik agrim neredeyse bitti, bu da normal belki de yerlesme sebepli.

Kizlar yerlesme degil sanirim dusuk, normal kanamaya dondu, ve pihtilar var ilk defa yasiyorum asiri moralim bozuk ne yapmam lazim bilmiyorum

Ben umutluydum senden canım ya üzüldüm. İmkanın varsa bi acile git istersen netlestirirsin için rahat eder
Bende umutlanmistim:) ilk aydan olmasi dusuk ihtimaldi ama galiba oluyormus sonunda olmadi:/ agustosta tekrar deneyebilir miyim yine bir doktora gidicem yarin:/

İlk aydan kalanlarda varmis canım nasip meselesi artık inşallah diğer aya olur diye dua edelim🤲🏻 benim de ilk denemem batı bekliyorum şimdilik bakalim. Aslında kışın başlayacaktık engeller sorunlar derken bu aya kısmetmiş çok degendiremedim ben de ama bir umut işte Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah moralini bozma daha çok başındayız ☺️ hayırlı haberlerle gel inşallah 🌸

İlk aydan kalanlarda varmis canım nasip meselesi artık inşallah diğer aya olur diye dua edelim🤲🏻 benim de ilk denemem batı bekliyorum şimdilik bakalim. Aslında kışın başlayacaktık engeller sorunlar derken bu aya kısmetmiş çok degendiremedim ben de ama bir umut işte Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah moralini bozma daha çok başındayız ☺️ hayırlı haberlerle gel inşallah 🌸
Ya benim inanılmaz sırt ağrım var yani neden bilmiyorum üşütmüş de olamam kocam sağolsun yatak odasında cam açtırmaz anlamadım sırtım ağrıyor

Back
X