Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Bende umutlanmistim:) ilk aydan olmasi dusuk ihtimaldi ama galiba oluyormus sonunda olmadi:/ agustosta tekrar deneyebilir miyim yine bir doktora gidicem yarin:/
İlk aydan kalanlarda varmis canım nasip meselesi artık inşallah diğer aya olur diye dua edelim🤲🏻 benim de ilk denemem batı bekliyorum şimdilik bakalim. Aslında kışın başlayacaktık engeller sorunlar derken bu aya kısmetmiş çok degendiremedim ben de ama bir umut işte Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah moralini bozma daha çok başındayız ☺️ hayırlı haberlerle gel inşallah 🌸

Ha o zaman yaptırabilirsin hani sırf onun için şey yapma diye dedim de
İlk gebeligim dusukle sonuçlanmıştı. Aynı regl olur gibi agriyi yaşadım. Birde o zamanda ciddi şişkinliğim olmuştu İlk zamanlarimdaki gibi. Çok umutlanmak istemiyorum ama o regl ağrıları birseyin belirtisi bence. Ya gebelik yada enfeksiyon vs

Canım çok üzüldüm, imkanın varsa ve ağırlaşırsa bir acile gidebilirsin belki fazla ağrı yaparsa vs
Sagol canim, vucudum bunu bekliyormus sanirim agrim gittikce hafifliyor, persembe doktora gidecegim agustosta sansimi denemek icin:/

Canım benimde daha 2 gün öncesine kadar o kafar ağrım vardı da sağ kasık sızlaması uykumdan uyanıyordum ama 2 gündür hiçbişey yok sanki hiç ağrım olmamışcasına
Benimde kasiktaki hafif agrilar sanki gecti gibiydi.bugunden beri bel ve kasik agrim adet olacakmisim gibi agriyor.galiba olacagim.Rabbim hayirlisini versin.herkez ici cok mutlu olurum gebelik haberi aldigimda.hamile kalan arkadaslar testi pozitif cikanlar yazarsa cok guzel olur.tabiki masallah deyip nazar ayeti oluyalim 🥹

Kızlar ben bu ay 18 inde klomene başladım 23 ünde kontrolüm vardı yeterli olgunlukta değildi 28 ime kadar ilacı uzattık 28 inde tekrar gittiğimde 26 mm sağ 24 mm soldu ovitrelle vurundum o gün saat 16.35 de
yani şöyle anlatıyım
18 Temmuz klomen başlamgıç adet 5. Güm

23 Temmuz ikinci doz Klomeni başlangıç 5 gün daha devam

28 Temmuz ovitrelle 16.35

29 Temmuz 21.42 ilişki

30 Temmuz 21.50 ilişki

31 Temmuz ilişki olmadı

Benim sürecim bu şekilde bugün ki hissiyatlarımı belirtecek olursam da inanılmaz baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ateş basması özellikle baş boyun ve sırt kasıklarda gerginlik alt karın şişlik ve sertlik
13 Ağustos regl günüm inşallah olmam sizlerde durum ne birbirimize destek olalım mı ?
11 ağustos regl günüm inşallah olmam

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz bugün bir ekstra sabırsızım sanki umarım test yapmam daha erken sanırım :(
Canım bence yapma ben dün yaptım iğneden sonraki 8. Günümdü erken gebelik testi awox yaptım pozitif çıktı bugün de ikinci idrarla kaset test yaptım laboquick negatif çıktı

Nasıl dayanıyorsunuz çok sabırsızlanmaya başladım günler geçmiyor sanki ama negatif çıkarsa da çok üzülürüm biliyorum
Valla ben de dayanamıyorum aslında ama yapacak bir şey yok son günler olunca geçmek bilmiyormuş şimdi yaparsak negatif görüp daha çok üzülecegiz o yüzden mecbur bekliyorum ben yabancı dizi flan o şekilde vakit öldürmeye çalışıyorum ama aklımın bir köşesi hep orada😂😂

Ben az önce çok değişik bir şey yaşadım. Şimdi biz 7 aydır bebek düşünüyoruz iki hafta önce hsg çektirdim ve bu 7 ayda ben belki 7 ayrı doktora gittim. Bugün gittiğim doktor da profesör . Ve bana ne dedi biliyor musunuz sağ overda 3 cm kist var sen zaten gebe kalamazsin 😱 ben şok. Tabiki ona bağlı kalmicam ama bu ay sabırla bekleyeceğim ve sonra gerekirse başka bir doktora gideceğim

Back
X