Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Ağlarım şimdi dicem de ne bileyim bi durgunluk var şimdi de😂 kan testin de çıkmaz şimdi bu kesin bir de kasıklarım fena neden acaba sanki pms dönemindeyim 🥺
Başka belirtin var mi kasik ağrısı dışında kız çıkmaz olur mu tahminimce çok düşüktür ama beta 7 8 civari

Kasik ağrısı bel agrisi falan var ama gogus hassasiyeti yok🙄 bende regl oncesi de net belirti olmadığı için çok ayırt edemiyorum inşallah vardır bakalim
Ben maşallah regl öncesi gebe gibi geçiriyorum mide bulantısı falan asssla ayırt edemem hatta diyorum gebe olduğumu anlayabilmem için hiçbirini yaşamamam lazım😂

Ben maşallah regl öncesi gebe gibi geçiriyorum mide bulantısı falan asssla ayırt edemem hatta diyorum gebe olduğumu anlayabilmem için hiçbirini yaşamamam lazım😂
Hahaha her bünye farklı işte 😁 ne yapmayı planlıyorsun peki kan verecek misin yoksa koyulasmayi mi bekleyeceksin

Hahaha her bünye farklı işte 😁 ne yapmayı planlıyorsun peki kan verecek misin yoksa koyulasmayi mi bekleyeceksin
Şimdi olsa gider ikinci bi test alırdım da sakın diyorum bir taraftan işte salı günü kadın doğuma gitmeyi düşünüyordum bir gideyim bakim olursa olur olmazsa salarım artık

Kızlar ben kan testi vermiştim 0.2 çıktı eşimi de boşuna ümitlendirmiştim oldum kendimle birlikte. Yalancı pozitif veren o teste çok sinirliyim sadece valla 🥲 bundan sonra bir karar aldım sadece awox test yapacağım yada hiç yapmayacağım adet geçmesini bekleyip hastaneye gideceğim

Kızlar ben kan testi vermiştim 0.2 çıktı eşimi de boşuna ümitlendirmiştim oldum kendimle birlikte. Yalancı pozitif veren o teste çok sinirliyim sadece valla 🥲 bundan sonra bir karar aldım sadece awox test yapacağım yada hiç yapmayacağım adet geçmesini bekleyip hastaneye gideceğim
Hangi markaydı ki

Hepimiz o darbeyi yedik heralde ya gerçekten çok sinir bozucu

Şimdi olsa gider ikinci bi test alırdım da sakın diyorum bir taraftan işte salı günü kadın doğuma gitmeyi düşünüyordum bir gideyim bakim olursa olur olmazsa salarım artık
Mantıklı canım onlarda kan alır zaten ama kese görünmez o kadar kısa sürede sanırım

Awox denedim ama onda sanki silik çizgi çıktı çıkmadı gibi bir şey oldu ama sanırım çıkmadı ya
Ben de yalancı pozitif çok yaşadım sinir bozucu ama bir süre sonra akışına bırakıyosun şuan 5-10 tane net test alırdım bu ay sadece bi tane aldım yavaş yavaş düşünmeyi bırakınca oluyor bence

Back
X