Bat ne zaman senin canım? Birde ne belirtisi var?Ben de yalancı pozitif çok yaşadım sinir bozucu ama bir süre sonra akışına bırakıyosun şuan 5-10 tane net test alırdım bu ay sadece bi tane aldım yavaş yavaş düşünmeyi bırakınca oluyor bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman senin canım? Birde ne belirtisi var?Ben de yalancı pozitif çok yaşadım sinir bozucu ama bir süre sonra akışına bırakıyosun şuan 5-10 tane net test alırdım bu ay sadece bi tane aldım yavaş yavaş düşünmeyi bırakınca oluyor bence
Canım şimdi bakabildim mesajlara, ben fotoda çizgi göremedim büyük ihtimalle benim testte de çizgi yok aslında kafada kurdum. Çok üzüldüm bu yalancı pozitiflerden ağzı yanmayan kalmadıAwox denedim ama onda sanki silik çizgi çıktı çıkmadı gibi bir şey oldu ama sanırım çıkmadı ya
Yok canım gelmedi, tırnak ucu kadar kırmızı pembe sümüksü bir şey geldi sadece o da geleli 1 gün olduLekeden sonra gelmedi dimi
Ben 7 aydır yalanci pozitif görüyorum son 2 ayda akıllandım işte geçen ay sagolsun awox kuruma çizgisi bile çıkarmadığı için kan vermedimYok ya imkanı yok ama bir insan 2 ay boyunca yalancı pozitif görür mü ya
İnşallah yerleşmedirYok canım gelmedi, tırnak ucu kadar kırmızı pembe sümüksü bir şey geldi sadece o da geleli 1 gün oldu
Maşallah hemencik akıllanmısızBen 7 aydır yalanci pozitif görüyorum son 2 ayda akıllandım işte geçen ay sagolsun awox kuruma çizgisi bile çıkarmadığı için kan vermedimbu ay ne olacak bakalim
Henüz benim ki belirsiz 30-35 arası regl oluyorumBat ne zaman senin canım? Birde ne belirtisi var?
Tüh ya merakla bekliyor olacağımMaşallah hemencik akıllanmısızay buarada awoxu anca ben pazartesi alabilirim burada sadece bi tane eczane de satılıyoo
2 gün var dahaİnşallah yerleşmedirBat kaçtı
Normalde cok cok pozitif bir insanımdır ama şu saçma sapan testlerden dolayı ikilemde kalıyorum bir de daha cok erken diye düşünüyorum şimdi tanıdıklara atsam derler ohoo daha var reglne negatif falan diye insan bir yandan da olumlu şeyler duymak istiyor beTüh ya merakla bekliyor olacağım![]()
Bir anda artabilir2 gün var daha
İnşallah canım ya hep beraber güzel haberler alsakBir anda artabilir
Canım bana güven ovulasyon testi ve gebelik örneklerini burda kontrol ede ede profesör oldumNormalde cok cok pozitif bir insanımdır ama şu saçma sapan testlerden dolayı ikilemde kalıyorum bir de daha cok erken diye düşünüyorum şimdi tanıdıklara atsam derler ohoo daha var reglne negatif falan diye insan bir yandan da olumlu şeyler duymak istiyor be
Alırız alırız Allah büyükİnşallah canım ya hep beraber güzel haberler alsak
Öyle dedin de gittim baktım tekrar şimdi kıl kadar gri olmuş acaba açtığım için miCanım bana güven ovulasyon testi ve gebelik örneklerini burda kontrol ede ede profesör olduminsanların %70 i 9 dpoda öğreniyor erken falan değil yani tek tereddutte bırakan testlerin yalanci pozitif vermesi ama awoxta asla pembe yalanci görmedim gri olsaydı şüphe duyabilirdim
Yok canım kac saat geçti üstünden ilk hali fotoğrafta bile görünecek kadar pembeydi şuan dikkate alma ay senin yerinde olsam duramaz nobetci eczaneleri tek tek arar bir test daha bulurdum yada kan verirdimÖyle dedin de gittim baktım tekrar şimdi kıl kadar gri olmuş acaba açtığım için vmi
Aynısından bulamam gibi tek bir eczanede buldum… yani diyosun saYok canım kac saat geçti üstünden ilk hali fotoğrafta bile görünecek kadar pembeydi şuan dikkate alma ay senin yerinde olsam duramaz nobetci eczaneleri tek tek arar bir test daha bulurdum yada kan verirdim
yani suan önemli değil mi diyorsun ne renk aldığı falan valla aldım bi tane daha yarın sabah tekrarlıcam dua et olur muYok canım kac saat geçti üstünden ilk hali fotoğrafta bile görünecek kadar pembeydi şuan dikkate alma ay senin yerinde olsam duramaz nobetci eczaneleri tek tek arar bir test daha bulurdum yada kan verirdim
Ediyorum canım sağlıkla tutunsun insallahAynısından bulamam gibi tek bir eczanede buldum… yani diyosun sa
yani suan önemli değil mi diyorsun ne renk aldığı falan valla aldım bi tane daha yarın sabah tekrarlıcam dua et olur mu
Merhaba regl oldunuz mu durumunuz nedir merak ettimKizlar, regl’ime 5 gun var, ancak belirti olarak gaz, sag kasikta egildikce batma ve agri var, normalde regl’in bu kadar oncesinde bu belirtiler olmaz, ovulasyon gunlerini degerlendirmistik, bu belirti olabilir mi sizce??![]()