BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Ya cok guzellllllll canim rabbim saglikla almayi nasip etsin insallah :halay::halay::halay::halay:@nannen1

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşAllah:) belirtileriniz var mı? Yumurtlama tarihinizi hatırlıyor musunuz o güne mi denk getirmiştiniz?
allah razi olsun gun asiri iliski oldu belirti olarakta cok midem kaziniyoddu son zamanlarda bide kabiz cok fena bi sekilde

canlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir

amin xnm allah istegen herkese nasip etsin hala soktayim
. Can'ım cok sevindim hayırlı olsun ayyy darısı hepimize inşlh

Benim dün olmam gerekiyordu şehir dışına geldik yoldan dolayı dedim ama bugün de olmadım yarın ve obur gunde olmazsa eğer eve gidince test

Kizlar dun akintiyla karisik toz pembe leke geldi bi sonra hic bisey gelmedi bnde umutlandm tabi ama bu gun kirmizilar geldi maleseffff:kızgın::kızgın::kızgın:

Cok sevindim cnm ay ne guzel hep beraber hamile kaldik :) burdan yazalim herseyimizi cinsiyetlerini falan. Rabbim isteyen herkese tattdirsin
sagol cnm ins cnm bende bu gun peceteye gelen ikidamla kadar kan geldi cok uzulim sikildim ins kotu bisi yoktur yarinda kismetse dr gidecem sonuclari burdan paylasirim ins bebegim benimledir

sagol cnm ins cnm bende bu gun peceteye gelen ikidamla kadar kan geldi cok uzulim sikildim ins kotu bisi yoktur yarinda kismetse dr gidecem sonuclari burdan paylasirim ins bebegim benimledir[/QUOTE
Moralini yuksek tut cnm insaAllah kotu bisi.yoktur dualarim seninle

Back
X