BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Lavinn9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
18
12
3
28
Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım

Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım
O zaman ben de geldim BAT 10 Haziran ben de 10 aydır korunmuyorum umarım burası uğurlu gelir

Herkese selam Bat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız Hepimize şans getirsin

Bat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünkü

Ben sadece bal çörek otu tarçın yaptım

Pcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
Şu an bu şekilde bakalım her gün yapacağım

Eklentiler

• IMG_1616.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 19
Pcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
O adet geciktiriciler hormonları altüst ediyo benim adet düzenimi çok fena bozmuştu tabi herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama bana yaramamıştı hiç toparlanmam baya uzun sürmüştü

Herkese selam Bat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız Hepimize şans getirsin
İnşAllah canım. Hepimiz çift çizgileri görelim artık

Allahım tez zamanda dileğimize kavuştursun canım.

Bu benim yaptığm saraçoğlu'nun kürleri bakalım ilk gebeliğimde işe yaramıştı soğan kürü yapmıştım yine yaptığım ay değil bi sonraki ay kalmıştım
Evet çok duydum soğan kürünü , bu ay denemedim ama ben de yaptığım kürü çok duydum bir de inositol kullanıyorum

Senin Pcos var mı canım neden olmadı üzmeyecekse inşallah inanıyorum olacak
Yok güzelim pkos yok herşey yolunda eşimdede herşey normal. Neden olduğunu bilmiyorlar. 5 yıldır korunmuyorum 1,5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum doktor tavsiyesiyle ilaçlar falan. Halà beklemedeyim. 3 nisanda rahim filmi cekildi tüplerimde açık. Sadece kiloluyum doktor zayıfla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…