O zaman ben de geldim BAT 10 HaziranMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım
Ben de ovulasyon testi deniyorumHerkese selamBat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız Hepimize şans getirsin
Hayırlısı inşallahBen de ovulasyon testi deniyorum
Genelde kaç günde yumurtlama oluyorHayırlısı inşallah2 gün oldu ben başlayalı bakalım ne zaman pik yapacak testlerimiz
Bat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünküMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım
Pcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..Genelde kaç günde yumurtlama oluyorPcos falan var mı
Ben sadece bal çörek otu tarçın yaptımBat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünkü
Şu an bu şekilde bakalım her gün yapacağımPcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
İnşAllah canım. Bu ay hepimiz gebiş olalımO zaman ben de geldim BAT 10 Haziranben de 10 aydır korunmuyorum umarım burası uğurlu gelir
Senin Pcos var mı canımİnşAllah canım. Bu ay hepimiz gebiş olalım
O adet geciktiriciler hormonları altüst ediyo benim adet düzenimi çok fena bozmuştu tabi herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama bana yaramamıştı hiç toparlanmam baya uzun sürmüştüPcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
İnşAllah canım. Hepimiz çift çizgileri görelim artıkHerkese selamBat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız Hepimize şans getirsin
Bu benim yaptığm saraçoğlu'nun kürleri bakalım ilk gebeliğimde işe yaramıştı soğan kürü yapmıştım yine yaptığım ay değil bi sonraki ay kalmıştımBen sadece bal çörek otu tarçın yaptım
Allahım tez zamanda dileğimize kavuştursun canım.Bat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünkü
Evet çok duydum soğan kürünü , bu ay denemedim ama ben de yaptığım kürü çok duydum bir de inositol kullanıyorumBu benim yaptığm saraçoğlu'nun kürleri bakalım ilk gebeliğimde işe yaramıştı soğan kürü yapmıştım yine yaptığım ay değil bi sonraki ay kalmıştım
Bakalım ilaçlarla iğne lerle bi sonuca varamadım bi de doğal yöntemleri deniyim dedimEvet çok duydum soğan kürünü , bu ay denemedim ama ben de yaptığım kürü çok duydum bir de inositol kullanıyorum
Aynen öyle ben de geçen ay klomen + ovitrelle oldum ama sonuç alamadımBakalım ilaçlarla iğne lerle bi sonuca varamadım bi de doğal yöntemleri deniyim dedim
Yok güzelim pkos yok herşey yolunda eşimdede herşey normal. Neden olduğunu bilmiyorlar. 5 yıldır korunmuyorum 1,5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum doktor tavsiyesiyle ilaçlar falan. Halà beklemedeyim. 3 nisanda rahim filmi cekildi tüplerimde açık. Sadece kiloluyum doktor zayıfla dedi.Senin Pcos var mı canımneden olmadı üzmeyecekse inşallah inanıyorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?