Yumurtlama belirtileri miÇok sevindim canım , benimde belirtiler başladı önümüzdeki birkaç günü değerlendirmeye çalışacağım
Evet yumurtlama belirtileri bugün adetimin tam 14. Günü test kullanmıyorum ama bariz belirtileri oluyor genelde . Ay inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinYumurtlama belirtileri mibenim heralde 5-6 gün var daha inşallah yolunda gider her şey ya
İnşallah, sizin süreciniz neydi , ne zamandır deniyorsunuzEvet yumurtlama belirtileri bugün adetimin tam 14. Günü test kullanmıyorum ama bariz belirtileri oluyor genelde . Ay inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
Benim 3,5 yaşında bir oğlum var . Bu ikinci ayımız , doktora kontrole gittim herhangi bir sorun yok dedi nasip artık ne zaman gelirse bebişİnşallah, sizin süreciniz neydi , ne zamandır deniyorsunuz
Benim de hiçbir sorunum yok , 10 aydır korunmuyoruz ama 10 aydır düzenli ilişki olmadı henüz bir gebelik yaşamadım bekliyoruzBenim 3,5 yaşında bir oğlum var . Bu ikinci ayımız , doktora kontrole gittim herhangi bir sorun yok dedi nasip artık ne zaman gelirse bebişsizin süreç nasıl ilerledi
Kolaylıkla olsun inşallah , yumurtlama haftası önemli anladığım kadarıyla bende bu ay dikkat etmeye çalışacağımBenim de hiçbir sorunum yok , 10 aydır korunmuyoruz ama 10 aydır düzenli ilişki olmadı henüz bir gebelik yaşamadım bekliyoruz
Ben de test kullanarak ilerliyorum İnşallah bizi çok bekletmez yaramazlarKolaylıkla olsun inşallah , yumurtlama haftası önemli anladığım kadarıyla bende bu ay dikkat etmeye çalışacağım
Kızlar nasılsın ne alemdesinizburayı boş bırakmayın bugün yeniden bir doktora göründüm başka bir doktor görüşü almak için hiçbir şey yok her şey temiz dedi
Benim de muhtemelen 6 gün diye tahmin ediyorumÇok güzelll. Herşey gönlünce olsun...
Benim ovulasyona 8 gün var çok çok hafif sol kasık sızlaması var.
Stress olmasa iyi olurdaa ben zaman yaklaştıkca çok fazla stress heyecan yapıyorumBenim de muhtemelen 6 gün diye tahmin ediyorum
Ben deStress olmasa iyi olurdaa ben zaman yaklaştıkca çok fazla stress heyecan yapıyorum
Ah inşallahBen de test kullanarak ilerliyorum İnşallah bizi çok bekletmez yaramazlar
Ahh bu stresli bekleyişler bitsede miniklerin doğmasını beklesek tatlı tatlıBen desürekli belirti arıyorum ya
Ah keşkeAhh bu stresli bekleyişler bitsede miniklerin doğmasını beklesek tatlı tatlı
Ben henüz yumurtlama göremedimKızlar ne durumdayız?
Benim kasıklarım çok hafif agrıyor ve şişkinlik ve qaz var
Ayyy hadi bakalimMerhaba güzel kadınlarBende geldiiim. İNŞALLAH birbirimize uğur getirip, moral motivasyon veririz. Benimde BAT 14 Haziran 2. gebelik için ovülasyon testleri ile takip ediyorum. Bu ilk ayımız hayırlısı diyorum. Adetlerim ortalama 35-40 gün civari oluyor. Reglin net gününü kestiremediğimden yumurtlama için ovülasyon ile takip ediyorum. İlk gebeliğimi de ovülasyon ile takip etmiştim, çok şükür hamile kalmıştım. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?