BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yumurtlama belirtileri mi benim heralde 5-6 gün var daha inşallah yolunda gider her şey ya
Evet yumurtlama belirtileri bugün adetimin tam 14. Günü test kullanmıyorum ama bariz belirtileri oluyor genelde . Ay inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Benim 3,5 yaşında bir oğlum var . Bu ikinci ayımız , doktora kontrole gittim herhangi bir sorun yok dedi nasip artık ne zaman gelirse bebiş sizin süreç nasıl ilerledi
Benim de hiçbir sorunum yok , 10 aydır korunmuyoruz ama 10 aydır düzenli ilişki olmadı henüz bir gebelik yaşamadım bekliyoruz

Benim de hiçbir sorunum yok , 10 aydır korunmuyoruz ama 10 aydır düzenli ilişki olmadı henüz bir gebelik yaşamadım bekliyoruz
Kolaylıkla olsun inşallah , yumurtlama haftası önemli anladığım kadarıyla bende bu ay dikkat etmeye çalışacağım

Kızlar nasılsın ne alemdesiniz burayı boş bırakmayın bugün yeniden bir doktora göründüm başka bir doktor görüşü almak için hiçbir şey yok her şey temiz dedi

Çok güzelll. Herşey gönlünce olsun...
Benim ovulasyona 8 gün var çok çok hafif sol kasık sızlaması var.

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun

Kızlar ne durumdayız?
Benim kasıklarım çok hafif agrıyor ve şişkinlik ve qaz var

Merhaba güzel kadınlar Bende geldiiim. İNŞALLAH birbirimize uğur getirip, moral motivasyon veririz. Benimde BAT 14 Haziran 2. gebelik için ovülasyon testleri ile takip ediyorum. Bu ilk ayımız hayırlısı diyorum. Adetlerim ortalama 35-40 gün civari oluyor. Reglin net gününü kestiremediğimden yumurtlama için ovülasyon ile takip ediyorum. İlk gebeliğimi de ovülasyon ile takip etmiştim, çok şükür hamile kalmıştım. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim

Ayyy hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…