• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benim elimdeki testler bitti eczaneye gitmek istemiyorum eşime test aldırmak da istemiyorum hep umutlaniyor oda benim gibi.
Sipariş ettiğim testler perşembe gelir büyük ihtimalle. O zamana kadar adet olmazsam yaparım. Hepimiz perşembeyi bekleyelim zaten o zamana kadar adet olursak teste gerek kalmayacak. İnşallah olmayız 🤲🏻🥹
Evet perşembe yapalım bence de ya

Ben de 27 yaşındayım.. atanmadan çocuk yapmayacağım dedim atandım 1 sene oldu 6-7 aydır deniyoruz olmuyo bi şekilde acaba dedim yanlış mı yaptım evlenir evlenmez yapsamıydık.. 🥹 hiçbir sorunum yok eşimin de öyle
Regl olscak gibiyim karnım ağrıyor rabbim bizlere hayırlı nesiller hayırlı evlatlar nasip eylesin
Valla keşke hemen yapsaydık

nryyy nryyy çok alma bak paramıza yazık ben Awox 100 tl aldım bitanesini eczaneden🤦🏻‍♀️ iki tane olsun elinde birini Salı birini perşembe yapalım sonra akışına göre bakalım

nryyy nryyy çok alma bak paramıza yazık ben Awox 100 tl aldım bitanesini eczaneden🤦🏻‍♀️ iki tane olsun elinde birini Salı birini perşembe yapalım sonra akışına göre bakalım
Perşembe günü laboquick Salı da awox yapayım heryerde yok burda ama özel hastanenin yanında vardı heralde ama eczaneler açık mı ki

Back
X