- 2 Mayıs 2025
- 1.388
- 695
- 38
- 27
6 gün kaldı balım bugün negatifKaç gün kaldı adetine canım
Çok heyecanlı
Seni özellikle çok merak ediyorumen çok yorum yazanlardansın
İnşallah pozitif olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün kaldı balım bugün negatifKaç gün kaldı adetine canım
Çok heyecanlı
Seni özellikle çok merak ediyorumen çok yorum yazanlardansın
İnşallah pozitif olsun
Hiç sorma sende haklısın hiç olmayanlar da var işde herkes kendi derdine üzülüyo inşallah güzel haber alırız ikimizdeHaline şükret balım inan ben bir evladım olsa diye her gün ağlıyorum, herkesin derdi kendine büyük elbette ama sen hiç değilse evlat kokusunu tatmışsın … çok üzülüyorum çok korkuyorum negatif testte sonradan çıkan kutuma çizgilerine flaşla bakıyorum noşucak böyle ya
Tam kanama mı oldu canım , pcosta böyle şeyler olabiliyor maalesef düzensiz yumurtlamaYa kızlar ben ne yapıcam hiçbi şey anlamadım bu işten2 gün önce çatlama gördüm bugün regl oldum. luteal faz noldu çatlamadan hemen sonra regl olur mu ki ya? pcos var ne yapıcam beynim durdu artık bende bu ovulasyon testi işe mi yaramıyor anlamadım ki
AmiiiinHiç sorma sende haklısın hiç olmayanlar da var işde herkes kendi derdine üzülüyo inşallah güzel haber alırız ikimizde
EvetTam kanama mı oldu canım , pcosta böyle şeyler olabiliyor maalesef düzensiz yumurtlama![]()
O zaman bu ay inşallah olurEvetPholicaps de kullanıyorum ayrıca, Temmuz ayı için gebelik çok istiyorum eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum
![]()
Yani şu an awox alıp yapmak istiyorumnryyy geçen ay da çıkarmıştı ben o yüzden şuan dikkate almadım hiç valla. Awox hakkında da baktım biraz ondada olabiliyormuş kuruma yalancı pozitif görende var .. saçmaladılar iyice
Baka bilirmiyim?Bende de kuruma çıkardı ya hani çıkarmıyordu bu marka![]()
ElizabethBennettt kudurdum duramadım yaptım negatifi aldım
bat 12 benimde bakalım karar verdik Salı yapacağız bide bakalım sonrası bekleme
![]()
6 gün balım![]()
Aşkım buraya yüklemeye çalıştım asla görünmüyor inanılmaz düşüyor görümtüBaka bilirmiyim?
Bak beni umutlandırıyorsunSizi allah almasin emi iflah olmayiz biz yaen az 2 gun kala yapin cok erken daha hicbisey cikmaz.
Hala adetim tam sokulmedi 3 gundur lekelenmedeyim surunduyor beni bugun olmam lazim olayim bitsin de yeni donguye baslayayim istiyorum