• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kaç gün kaldı adetine canım
Çok heyecanlı
Seni özellikle çok merak ediyorum😍 en çok yorum yazanlardansın
İnşallah pozitif olsun
6 gün kaldı balım bugün negatif 😭😭 pozitife döner mi ki ya inşallah hepimiz pozitif görelim birlikte büyütelim ❤️❤️

Ya kızlar ben ne yapıcam hiçbi şey anlamadım bu işten 🥺 2 gün önce çatlama gördüm bugün regl oldum. luteal faz noldu çatlamadan hemen sonra regl olur mu ki ya? pcos var ne yapıcam beynim durdu artık bende bu ovulasyon testi işe mi yaramıyor anlamadım ki

Haline şükret balım inan ben bir evladım olsa diye her gün ağlıyorum, herkesin derdi kendine büyük elbette ama sen hiç değilse evlat kokusunu tatmışsın … çok üzülüyorum çok korkuyorum negatif testte sonradan çıkan kutuma çizgilerine flaşla bakıyorum noşucak böyle ya
Hiç sorma sende haklısın hiç olmayanlar da var işde herkes kendi derdine üzülüyo inşallah güzel haber alırız ikimizde

Ya kızlar ben ne yapıcam hiçbi şey anlamadım bu işten 🥺 2 gün önce çatlama gördüm bugün regl oldum. luteal faz noldu çatlamadan hemen sonra regl olur mu ki ya? pcos var ne yapıcam beynim durdu artık bende bu ovulasyon testi işe mi yaramıyor anlamadım ki
Tam kanama mı oldu canım , pcosta böyle şeyler olabiliyor maalesef düzensiz yumurtlama 😔

nryyy nryyy geçen ay da çıkarmıştı ben o yüzden şuan dikkate almadım hiç valla. Awox hakkında da baktım biraz ondada olabiliyormuş kuruma yalancı pozitif görende var .. saçmaladılar iyice

nryyy nryyy geçen ay da çıkarmıştı ben o yüzden şuan dikkate almadım hiç valla. Awox hakkında da baktım biraz ondada olabiliyormuş kuruma yalancı pozitif görende var .. saçmaladılar iyice
Yani şu an awox alıp yapmak istiyorum 😂

ElizabethBennettt ElizabethBennettt kudurdum duramadım yaptım negatifi aldım 😒😒😒 bat 12 benimde bakalım karar verdik Salı yapacağız bide bakalım sonrası bekleme 😔

Sizi allah almasin emi iflah olmayiz biz ya😂😂 en az 2 gun kala yapin cok erken daha hicbisey cikmaz.
Hala adetim tam sokulmedi 3 gundur lekelenmedeyim surunduyor beni bugun olmam lazim olayim bitsin de yeni donguye baslayayim istiyorum

Sizi allah almasin emi iflah olmayiz biz ya😂😂 en az 2 gun kala yapin cok erken daha hicbisey cikmaz.
Hala adetim tam sokulmedi 3 gundur lekelenmedeyim surunduyor beni bugun olmam lazim olayim bitsin de yeni donguye baslayayim istiyorum
Bak beni umutlandırıyorsun ❤️❤️❤️❤️❤️

Back
X