• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yok canım dün bir tane almıştım ovulasyon attım eveli gün buraya hatta nerry cevap vernişti pikti bugün yaptık tekrar silikleşmiş ikinci yumurtlamam benım bu 1.si 30 mayıs pik görmüştüm şimdi de 10 hazıran pik gördüm şimdi yaptık silik normal mi iki kere yumurtlama olması
Normal sanırım iki kere olan da duydum çünkü

Kızlar dün akşam çok az akıntı ile beraber leke gelmiş sadece çamaşırımda gördüm açık renk kahve gibi ama çok az dün lh pik di bugünde yine yaptım dün ki gibi olmasada koyu baya testtede bişe göremedim 3 haz yumurtlama acaba kan versem çıkarmı

Eklentiler

• IMG_0361.webp
    IMG_0361.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 25
Benimki böyle afedersin bi bok anlamadım 2 gün onceki test😅 dün regl olcak gibi kramplarla uyandım bugün gayet iyiyim ara ara göğsüme sızı giriyor
Benceee sen hamilesin ınn inşAllah yani
Bi kan versen..

_haziran _haziran inşallah ama belim kopuyor bu ay kaçtı malesef geliyor gelmekte olan hissediyorum 😀😀 nryyy nryyy bende olmadım ama belim kopuyor valla oldum olcam

Benimki böyle afedersin bi bok anlamadım 2 gün onceki test😅 dün regl olcak gibi kramplarla uyandım bugün gayet iyiyim ara ara göğsüme sızı giriyor

HCG de çıplak gözle gözüküyor mü
belli belirsiz bi çizgi var gibi bikaç gün önce de pozitif görmüştüm sanki sen

Kızlar dün akşam çok az akıntı ile beraber leke gelmiş sadece çamaşırımda gördüm açık renk kahve gibi ama çok az dün lh pik di bugünde yine yaptım dün ki gibi olmasada koyu baya testtede bişe göremedim 3 haz yumurtlama acaba kan versem çıkarmı
sen bi kan ver canım bence de gebelik var sanki :KK49:

Cıplak gözle gögle var da burda fotoğraf kalitesi düşüyor ya ondan fotoyla oynadım, 5 gün kala ve 3 gün kala yapmıştım test o yüzden emin olamıyorum su an sadece göğüs ucuma doğru bi sızı oluyo arada

Hepimiz boşuna stres yapıyoruz ya varsa var eninde sonunda çıkacak ama yok duramıyoruz illaa zibilyon tane test harcayacağız:KK70:
Sanki test yapmasak karnımızdan buhar olacak bebek orda duruyor işte bi sabret🤣🤣

Bu yorumu sana yazmıştım aslında ben 😂 alıntılarım sıkıntı olıyor niyeyse

Back
X