• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Diğer aylarda benimde gecikmelerim olmasına rağmen her zaman <0.6 geliyordu ve hep aynı kurumda yaptırdım. Bu ay erken verdim çıkmaz dediler nedense içimden vermek geldi yumurtlamadan sonrada 10. Gün oluyordu dün belki ondan sebep görülmemiştir diye umut ediyorum ama 0.72 görmekte umut verdi nedense. Yarın tekrarlayacağım aynı kurumda 2 kat artış varsa takip edeceğim
Ay hadi inşallah artış olur bende öğleden sonra tekrardan artış var mı diye kan vericem

Kızlar ya iki gün önce yapmistim hatırlarsanız. Acaba yanlışlık mı oldu test yalancı pozitif verebilir mi diye aklıma bir şüphe düştü bu sabah tekrar yaptım:) yarın kan vereceğim okuldan dolayı gidememistim Allah sizlere de nasip etsin inşallah 🥰

Bu arada dua edecekseniz belirtileri hafif yaşayalım Allah'ım diye de dua edin.:) Çok farklı günler yaşıyorum. Ağlamaklı sürekli sancılı dus dahi zor alıyorum goguslerimden dolayi Allah yardımcımız olsun. 🤰🌹
Ayyy harika bir test yaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin 🤩

Kızlar ya iki gün önce yapmistim hatırlarsanız. Acaba yanlışlık mı oldu test yalancı pozitif verebilir mi diye aklıma bir şüphe düştü bu sabah tekrar yaptım:) yarın kan vereceğim okuldan dolayı gidememistim Allah sizlere de nasip etsin inşallah 🥰

Bu arada dua edecekseniz belirtileri hafif yaşayalım Allah'ım diye de dua edin.:) Çok farklı günler yaşıyorum. Ağlamaklı sürekli sancılı dus dahi zor alıyorum goguslerimden dolayi Allah yardımcımız olsun. 🤰🌹
Hayırlı olsun olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah ☺️

Kızlar gebe kalanlar da cevap verebilir mi adet yaklaşınca da ilişki yaşıyor musunuz bi zararı olur mu içeriye sonuçta bebek tutunmaya çalışıyordur sıkıntı olmaz mı ?

Valla ben bir tane doğursam korunmayacağım hemen kardeşi de olsun
Benim doğumum çok zor oldu canım suni sancıyla normal doğurdum devlet hastanesinde. Hem psikolojik hem fizyolojik olarak çok yıprandım. 1 ay yataktan kalkamadım kuyruk sokumu kemiğim çikti çok afedersin alt tarafımda dünyanın dikişi vardı. Bu kadar şeyden sonra ilk zamanlar ikinciyi hiç istemedim o yüzden korundum sonra yıllar geçtikçe unuttum tekrar istedim

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Benim doğumum çok zor oldu canım suni sancıyla normal doğurdum devlet hastanesinde. Hem psikolojik hem fizyolojik olarak çok yıprandım. 1 ay yataktan kalkamadım kuyruk sokumu kemiğim çikti çok afedersin alt tarafımda dünyanın dikişi vardı. Bu kadar şeyden sonra ilk zamanlar ikinciyi hiç istemedim o yüzden korundum sonra yıllar geçtikçe unuttum tekrar istedim
Evet çok zor olmuş çok geçmiş olsun , bebişine kardeş tez zamanda gelsin inşallah

Yok canım yapmadın yeni uyandım bklm elimde ovulasyon testi varsa onu yapıcam cuma zaten kan vericem boşuna paramı israf etmim kan kesin sonuç
Tamam canım ben gebelik testi var sandım ondan sordum, ovülasyon koyu cıkarsa da gebelik olabilir demek sanırım

Ay hadi inşallah artış olur bende öğleden sonra tekrardan artış var mı diye kan vericem
İnşllah canım senin güzel bir artış olur diye düşünüyorum. Bende kan verdim sabah çıkmasını bekliyorum. Fakat benim uygulamaya göre yumurtlamam 30 Mayıs görünüyordu ben ondan bir kaş gün sonra ovülasyon yaptım ve pik gördüm yani diyorum ki acaba geç yumurtlama olduysa geç döllenme olabilir mi ondan çıkmamış olmasıda muhtemel her türlü adetimi de bekleyeceğim kesin sonuç için. İnşllah geç döllenmedir diye umut ediyorum 🥹

canım tebrik ederim gözün aydın :)

bize de dua et Rabbim isteyen bakacak olan herkese nasip etsin :KK200:

Tamam canım ben gebelik testi var sandım ondan sordum, ovülasyon koyu cıkarsa da gebelik olabilir demek sanırım
Yok canım dün bir tane almıştım ovulasyon attım eveli gün buraya hatta nerry cevap vernişti pikti bugün yaptık tekrar silikleşmiş ikinci yumurtlamam benım bu 1.si 30 mayıs pik görmüştüm şimdi de 10 hazıran pik gördüm şimdi yaptık silik normal mi iki kere yumurtlama olması

Back
X