• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Evet bende içim rahatladı en azından protokoltin değerim normale dönerse hamile kalma olasılığım artar 🌸🌸💕💕
Bu değerler zaten beslenmeyle bile inan düzeliyor çok acayip bir değişiklik yoksa o yüzden hiç endişe etme ☺️

Bu değerler zaten beslenmeyle bile inan düzeliyor çok acayip bir değişiklik yoksa o yüzden hiç endişe etme ☺️
Ayy inşallah ya biraz zayıflamamı istedi diyete başlıycam 1 ay sonra allahın izniyle önümde ki engeller kalkar inşallah 🥺🥰🥰

İnşallah ama niyeyse artık nasıl umutsuzlaştıysam yeniden bi gebelik ufukta görünmüyor gibi tövbe est😂
Valla ben de , ben her şeyi kafama takıyorum ondan test yapmak istemiyorum işte sürekli durup durup bende kesin bir şey var deyip hastaneye gidiyorum

Her doktor diyor onu ☺️ benim de vermem lazım diyet yapıyorum
Diyet nasıl yapıyorsun neler uyguluyorsun abur cubur onları kesicem sabah da tabak yapmayı düşünüyorum domates zeytin gibi akşam yemeklerinden de az tüketicem birazda yürüyüş falan da yapsam fayda edermi bilmiyorum

Yok yok bildiğimiz bir bardak sıcak suyun içine bir iki çay kaşığı kadar kekiği atıp demliyorum sonra süzüp içiyorum onu 🥰
Tamam canım teşekkür ederim bana anlattığın için bende bu ay tarlusal yapmıştı doktor onu kullanıcam bu ay geçsin öbür ay senin dediğini yapıcam ilaç kullanmadan gelirse benım için daha iyi 🥰🥰💕

Diyet nasıl yapıyorsun neler uyguluyorsun abur cubur onları kesicem sabah da tabak yapmayı düşünüyorum domates zeytin gibi akşam yemeklerinden de az tüketicem birazda yürüyüş falan da yapsam fayda edermi bilmiyorum
Evet sabahları yürüyüşe çıkıyorum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyorum ve aç yürümeye çalışıyorum kahvaltıyı da hafif şeyler yiyorum işte yulaf lapası , dediğin gibi tabaklar falan akşam da çok hafif besleniyorum

Tamam canım teşekkür ederim bana anlattığın için bende bu ay tarlusal yapmıştı doktor onu kullanıcam bu ay geçsin öbür ay senin dediğini yapıcam ilaç kullanmadan gelirse benım için daha iyi 🥰🥰💕
Ne demek ❤️❤️ ben yumurtlama olmadığında adet düzensizliği yaşıyordum ama şu an o çörek otu bir de takviyeleri kullanınca zamanında adet oldum şükür 😂❤️

Kızlar sizce hamile miyim yumurtlamamın 8. Günü
1000187114.webp

Normalde bariz görülüyor kameram kötü. Kan versem çıkar mı acaba :)
İkinci attığında bir gölge var gibi ☺️ kanda idrardan daha çabuk yansıdığı için eğer testte çıktıysa kanda da çıkar ☺️ bir ver istersen inşallah vardır

Back
X